Računalništvo, telefonija
23.09.2019 21:27
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanimive in poceni brezžične slušalke Lenovo

Slušalke Lenovo HE05 nosimo okoli vratu in so za nameček še vodotesne.
Slušalke Lenovo HE05 nosimo okoli vratu in so za nameček še vodotesne.

Če si ljubitelj čistega zvoka in uživaš v dolgih urah poslušanja glasbe, in če morda razmišljaš o novih slušalkah, da bo glasba s tabo kjerkoli in kadarkoli, potem je to zate. Na spletni prodajalni Ebay smo namreč zasledili nadvse zanimive brezžične slušalke, ki za nizko maloprodajno ceno ponujajo veliko. Tu gre za brezžične slušalke Lenovo HE05, ki so na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=383159920358 na voljo za zgolj 11,29 evrov.

Ker slušalke Lenovo HE05 nosimo okoli vratu, tehtajo zgolj 33 gramov in so narejene iz koži prijaznih materialov, so primerne tako za opravljanje športnih aktivnosti kot za poslovne namene in preživljanje prostega časa. Za upravljanje z zvokom so na voljo priročne tipke, medtem ko mehak gel omogoča celo celodnevno nošenje slušalk v ušesu. Eden izmed glavnih adutov slušalk Lenovo HE05 je relativno dolga avtonomija delovanja. Napolnjena baterija namreč zadošča za do osem ur delovanja oziroma do 120 ur v stanju pripravljenosti, kar bo zagotovo dovolj tudi za zahtevnejše.

Brezžične slušalke Lenovo HE05 so vodotesne, saj so opremljene s certifikatom IPX5. Ker so te opremljene z mikrofonom jih seveda lahko brez težav uporabljamo za opravljanje telefonih pogovorov. Slušalke so poleg tega združljive z vsemi sodobnimi pametnimi mobilnimi telefoni, ki poganjajo bodisi Android bodisi iOS. Več informacij o zanimivih slušalka pa najdemo na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=383159920358.


Prijavi napako v članku