Računalništvo, telefonija
01.09.2020 09:18
Posodobljeno 10 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanimive brezžične slušalke za manj kot 17 evrov

Brezžične ušesne slušalke Haylou GT2S so lahko naše že za manj kot 17 evrov.
Brezžične ušesne slušalke Haylou GT2S so lahko naše že za manj kot 17 evrov.

Brezžične slušalke so zelo hitro nadomestile klasične slušalke, kot smo jih poznali do pred leti. So namreč dosti bolj priročne, pozabimo pa lahko na zapletanje kablov in podobno. Te pa so lahko za nameček tudi cenovno zelo dostopne, kar je dokazal trgovec na spletni prodajalni Cafago Na njegovi spletni strani smo namreč zasledili zanimivo ponudbo, ki je kot nalašč za vse, ki pri teku ali drugih aktivnostih radi poslušajo glasbo.

Slušalke Haylou GT2S so namreč na spletni povezavi https://bit.ly/3lGd4tF na voljo že za zgolj 16,99 evrov. Tu gre za kakovostne slušalke, ki vas ne bodo pustila na cedilu. Te so namreč pričakovano združljive z vsemi mobilnimi napravami iOS in Android, ki podpirajo brezžično povezavo Bluetooth 5.0. Priročen polnilni etui je opremljen z 310 mAh baterijo, same slušalke pa s 43 mAh baterijo. Napolnjena baterija slušalk zadošča za do 4 ure avtonomije delovanja, z vmesnimi polnjenji v polnilni škatlici oziroma etuiju pa do 12 ur delovanja. Polnili jih boste približno uro in pol, medtem ko bo baterija etuija napolnjena v okoli treh urah.

S slušalkami Haylou GT2S lahko preprosto sprožimo predvajanje glasbe, ga ustavimo ali preklapljamo med skladbami, seveda pa se lahko tudi oglasimo na telefonski klic. Več informacij o nadvse zanimivih brezžičnih slušalkah Haylou GT2S je na voljo na spletni povezavi https://bit.ly/3lGd4tF. Preko te povezave lahko seveda opravimo tudi nakup, ki je hiter in enostaven. Izjemna ponudba se izteče konec decembra, stroški pošiljanja pa so seveda brezplačni.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku