Računalništvo, telefonija
23.08.2019 17:58

Deli z drugimi:

Share

Zanimiva pametna ročna ura za manj kot 36 evrov

Pametna ročna ura Zeblaze NEO za zgolj 35,95 evrov resnično ponuja veliko!
Pametna ročna ura Zeblaze NEO za zgolj 35,95 evrov resnično ponuja veliko!

Če potrebujete kakovostno pametno ročno uro s funkcijami pametnega mobilnega telefona, a zanjo niste pripravljeni odšteti veliko denarja, ima spletna prodajalna Cafago pravo rešitev za vas. Ta namreč ponuja pametno ročno uro Zeblaze NEO po zelo ugodni ceni in sicer na spletnem naslovu https://www.cafago.com/en/p-j3978b.html?aid=novice&mid=10000035219. Z vnosom kupona »CC3978« (brez narekovajev) pa bo lahko pametna ročna ura Zeblaze NEO vaša že za zgolj 35,95 evrov. Ker pa ta ponudba preteče 30. sptembra, z nakupom nikakor ne gre odlašati.

Pametna ročna ura Zeblaze NEO vas zagotovo ne bo razočarala, saj je opremljena s 3,3-centimetrsko oziroma 1,3-palčno diagonalo ločljivosti 240 x 240 slikovnih točk in brezžično tehnologijo BlueTooth 4.0. Poleg tega razpolaga še s številnimi funkcionalnosti, kot so števec korakov, merilec porabljenih kalorij, opravljena razdalja, budilka, sprejemanje klicev in sporočil in še mnogo več. Napolnjena baterija pa zadošča za 168 ur v stanju pripravljenosti.

Zahvaljujoč tehnologiji Bluetooth bo ura učinkovito komunicirala z vašim pametnim mobilnim telefonom Android ali iOS. Pametna ročna ura Zeblaze NEO je pričakovano primerna tudi za ljubitelje športa, saj jo bomo lahko brez bojazni uporabljali tudi v vodi in v prašnem okolju, saj ji proizvajalec jamči vodotesnost, in sicer preko oznake IP67.


Prijavi napako v članku