Tiskalniki in skenerji
07.02.2022 15:14
Posodobljeno 6 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zakaj tiskalnik raje najeti, namesto da bi ga kupili?

Z Optiptintom zaprintajte v barvah ljubezni. ❤
Najem nudi brezskrbnost, saj podjetje razbremeni visoke investicije v nakup lastniškega tiskalnika. Ker podjetju ni treba skrbeti za tiskalnik, najem prihrani stroške vzdrževanja in popravil tiskalnika. Neskončna barvna kartuša je vključena in zaposlenim se potrebno več ukvarjati z nakupovanjem potrošnega materiala.
Najem nudi brezskrbnost, saj podjetje razbremeni visoke investicije v nakup lastniškega tiskalnika. Ker podjetju ni treba skrbeti za tiskalnik, najem prihrani stroške vzdrževanja in popravil tiskalnika. Neskončna barvna kartuša je vključena in zaposlenim se potrebno več ukvarjati z nakupovanjem potrošnega materiala.

Za nemoteno poslovanje vsako podjetje potrebuje vsaj en tiskalnik. Pojavi se situacija, ko moramo poslati skeniran dokument, natisniti potrdila ali obrazce in skopirati dokumentacijo za v arhiv. Gre za manjše zlo in strošek, ki se mu želi izogniti marsikateri podjetnik.

Da bi izgubili čim manj nepotrebnega časa in sredstev, se podjetja raje odločajo za najem tiskalnika. Predstavljamo vam 5 razlogov, zakaj se podjetja raje odločajo za najem tiskalnika v primerjavi z nakupom.

Celovito upravljanje tiskanja razbremeni uporabnika vseh skrbi in nepotrebnih stroškov. Adijo skrbi povezane s tiskalnikom!

Strošek printanja je fiksen in vsak mesec enak.

Najem ponuja najboljši pregled nad stroški tiskanja. Podjetje razbremeni začetne investicije nakupa lastniškega tiskalnika, hkrati pa tudi stroškov njegovega vzdrževanja, popravil in kupovanja potrošnega materiala. Najem ponuja celostno rešitev brez skritih stroškov in omogoča njihovo skrbno načrtovanje. Cena najemnine je fiksna (https://www.optiprint.si/paketi-najema/#PaketiNajema ) in vključuje vse za brezskrbno tiskanje, kopiranje in skeniranje.

Enostaven in brezskrbni najem.

Najem ponuja svobodo pri izbiri in ne nosi tveganja, zato se zanj veliko lažje odločimo. Najem (https://www.optiprint.si/najem-tiskalnika/#najem) je enostaven in učinkovit, z Optiprintom pa vaša skrb za tiskalnik postane popolnoma odveč. Tudi postopek sklenitve sodelovanja je enostaven. Na spletni strani www.optiprint.si oddate obrazec za brezplačno in neobvezujoče testiranje tiskalnika. Prijazni prodajni svetovalci vam svetujejo in dodelijo primerno napravo. Optiprintovi serviserji vam pripeljejo tiskalnik z Optiprintovo neskončno barvno kartušo (https://www.optiprint.si/neskoncna-barvna-kartusa/#kartusa ), ga priklopijo, povežejo v omrežje in že ste pripravljeni na brezskrbno barvno tiskanje, kopiranje in neomejeno skeniranje.

Optiprint ponuja brezskrbnost tiskanja. Tako vam ni potrebno skrbeti za čisto nič razen vsebino tiskanja.

Nič več vzdrževanja tiskalnika in nakupovanja kartuš.

Optiprint ponuja popolno brezskrbnost pri uporabi tiskalnika. V storitev najema tiskalnika (https://www.optiprint.si/najem-tiskalnika/#najem) so poleg tiskalnika vključeni vzdrževanje tiskalnika, servis, vsi rezervni deli in neskončna barvna kartuša. V primeru, da tiskalnik ne dela, vam ga brezplačno zamenjajo ali popravijo. Storitev vključuje celostno podporo, takojšnjo tehnično razrešitev na daljavo in odziven lokalni servis, ki težave na terenu razreši še isti dan. V primerjavi z nakupom je to velik prihranek na času in skrbeh. Zaposleni ne zapravljajo časa za naročanje potrošnega materiala ter se ne ukvarjajo s stresnimi situacijami, ko zaradi okvar ostanejo brez delujočega printerja po več tednov. 

Skrb za tiskalnik je popolnoma odveč, saj najem vključuje celostno upravljanje in vzdrževanje tiskalnika. V primeru težav sta na voljo ekipa tehnične podpore na daljavo in odziven lokalni servis, ki težave na terenu razreši še isti dan.

Celovita in odzivna tehnična podpora.

Tiskalnik je javil okvaro? Kaj sedaj? Kje je najbližji servis? Ste vedeli, da je Optiprintov lokalni serviser od uporabnika v povprečju oddaljen največ 20 km? V nasprotju z nakupom tiskalnika, kjer morate sami poskrbeti za vzdrževanje, drago plačevati za servis in čakati na popravilo, si z najemom zagotovite tehnično odzivnost, ki je ključna za vaše nemoteno poslovanje v primeru težav. Optiprintova ekipa tehnične podpore (https://www.optiprint.si/servis-in-tehnicna-podpora/#podpora) se odziva z izjemno hitrostjo in več kot 95 % servisov zaključi znotraj enega delovnega dne. Za nenehno podporo in morebitna vprašanja so za vas na voljo tudi strokovnjaki v klicnem centru, na katere se lahko zanesete.

Optiprintova tehnična ekipa vas nikoli ne bo pustila na cedilu.

Prisotnost po vsej Sloveniji.

Optiprintovo poslanstvo je uporabnikom omogočiti popolno brezskrbnost tiskanja, zato nenehno stremijo k razvoju njihove storitve. Optiprint so stranke vedno na prvem mestu, o čemer priča več kot 4.000 zadovoljnih uporabnikov. Z razvito franšizno mrežo po vsej Sloveniji in z lokalno prisotnostjo zagotavljajo hitro odzivnost in zanesljivost ne glede na vašo lokacijo.

Februar, mesec ljubezni v Optiprintu.

Ljubezen je v zraku! V mesecu februarju v Optiprintu praznujejo mesec ljubezni, zato so vam pripravili posebno ugodnost. Več informacij na https://www.optiprint.si/blog/ljubezen-je-v-zraku-mesec-ljubezni-v-optiprintu/. Optiprintovi svetovalci so vam na voljo za vsa dodatna vprašanja na telefonski številki 0590 75 455 ali 070 774 889 in elektronskem naslovu  info@optiprint.si.

Z Optiprintom zaprintajte v brezskrbnosti in barvah ljubezni!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
najem tiskalnika

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OPTIPRINT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OPTIPRINT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OPTIPRINT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Naša naloga je enostavna: podjetjem pomagati na poti k digitalni transformaciji. Kot član SoftwareONE, vodilnega globalnega ponudnika celovitih programskih in oblačnih tehnoloških ... Več

PC7 d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana, Tel: 01 519 70 65
Podatki so neverjetno močno sredstvo in v vsakem poslu sprožijo val rasti in razvoja. V napačnih rokah pa lahko povzročijo veliko škode. Zato je treba prizadevanja usmeriti v ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več