Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
01.12.2023 15:45

Deli z drugimi:

Share

Zakaj so obnovljeni prenosniki odlična izbira? Ker za svoj denar dobite največ

Obnovljenih prenosnikov se še vedno drži stigma rabljene opreme, a uporabniki vse bolj spoznavajo prednosti takšnega nakupa. Zakaj? Ker za svoj denar dobijo največ, tako preprosto je.
HP Elitebook 850 G3 - eden izmed vrste prenosnikov, ki so obnovljeni po standardu Popolnoma obnovljeno - kot novo.
HP Elitebook 850 G3 - eden izmed vrste prenosnikov, ki so obnovljeni po standardu Popolnoma obnovljeno - kot novo.

Vedeti moramo, da so obnovljeni prenosniki danes temeljito pregledane naprave, saj ponudniki naredijo vse za to, da vam jih dostavijo v kar najboljši kondiciji. Ker gre največkrat za prenosnike poslovnega razreda in boljše kakovosti, vam bodo lahko služili še dolgo.

Prodajalci obnovljenih prenosnikov, kakršen je PoceniPC.com, jih po ohranjenosti razvrstijo v razrede, tako da kupec natančno ve, kaj bo dobil. Zagotovijo, da so vsi prenosniki brezhibni, če pa ste pripravljeni na ohišju spregledati kakšno prasko, bo njegova cena še nižja kot sicer.

Glede na to, da je računalnik danes pogosto naprava, ki jo potrebujemo tako na delovnem mestu kot doma ali na poti, je prav prenosni računalnik najbolj smotrna izbira. Seveda mora biti dovolj zmogljiv, da zadosti našim potrebam. Ker imamo znesek, ki ga namenimo nakupu, navadno omejen, se je logično ozreti za obnovljenimi računalniki, ki za ceno novega ponujajo boljše specifikacije – izkušnja pa je, kot poudarjajo pri PoceniPC.com, praktično enaka.

Obnovljeni prenosniki: kakšni so najnovejši trendi?

Najnovejši trendi obnovljenih prenosnikov so torej odličen testni proces, različni kakovostni razredi, v katere jih razvrstijo, in vsaj 12-mesečna garancija.

Pri PoceniPC.com so šli še korak dlje in uvedli nov standard za obnovljene prenosnike »Popolnoma obnovljeno – kot novo«. Popolnoma obnovljeni računalniki imajo kar 24-mesečno garancijo. Najdete jih TUKAJ

O kategoriji popolnoma obnovljenih prenosnih računalnikov smo pisali v članku “Popolnoma obnovljeno – kot novo”: nov standard za obnovljene prenosnike

Narava potrošnikov je takšna, da venomer tehtajo med ceno in kakovostjo ter iščejo pravo razmerje med obema. Za najnižjo možno ceno želijo dobiti kar najboljšo napravo. Popolnoma obnovljeno – kot novo je zmagovalna kombinacija.


Ali ste vedeli?

Pri PoceniPC.com so svojim strankam v letu 2020 omogočili 1.750.000 € prihrankov. To je povprečno 250 € na kupljen prenosnik v primerjavi z nakupom novega. Obenem so na račun ponovne uporabe privarčevali 1680 ton fosilnih goriv.


Prihranek in trajnost z roko v roki

Pri PoceniPC.com nudijo vrhunske obnovljene prenosnike, ki združujejo kakovost, prihranek in trajnost. S tem, ko rabljene prenosnike priznanih znamk obnavljajo, tudi spodbujajo trajnostno prihodnost. Kupec v kategoriji “Popolnoma obnovljeno – kot novo” prihrani do 50 odstotkov v primerjavi z nakupom nove naprave, ob tem pa, kot smo omenili, prejme kar 24-mesečno garancijo. Vsaka naprava je 100-odstotno funkcionalna in tudi na pogled kot nova.

PoceniPC.com zagotavlja odlično podporo s strokovnjaki, ki so vam na voljo tudi po nakupu. Njihova misija je zagotoviti zadovoljstvo kupcev ter spodbujati zaupanje in strast do obnovljenih naprav.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INSIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INSIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INSIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več