Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
26.10.2023 15:05
Posodobljeno 6 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

»Popolnoma obnovljeno – kot novo«: nov standard za obnovljene prenosnike

Naprave »Popolnoma obnovljeno – kot novo« so naprave, ki gredo na prodajne police iz skrbnih rok strokovnjakov in so kot nove tako po delovanju kot po videzu.
Popolnoma obnovljeno - kot novo, prenosnik Lenovo ThinkPad T480s. Foto: PoceniPC.com
Popolnoma obnovljeno - kot novo, prenosnik Lenovo ThinkPad T480s. Foto: PoceniPC.com

Ko se usedemo za računalnik, je najbolj pomembno, da ta deluje brezhibno. Če je tudi na videz kot nov in smo za nakup odšteli precej manj denarja, kot bi ga za novo napravo, vemo, da smo se odločili pravilno.

Kakovost, prihranek in trajnost

Pri PoceniPC.com dobite vrhunske obnovljene prenosnike. Kakovost in funkcionalnost sta pri nakupu tehnoloških naprav ključni, zato obnavljajo rabljene prenosnike priznanih blagovnih znamk in jih spreminjajo v vrhunske naprave. S tem spodbujajo bolj trajnostno prihodnost.

Kaj pridobi kupec?

Z nakupom iz kategorije Popolnoma obnovljeno – kot novo kupec v primerjavi z nakupom nove naprave privarčuje do 50 %. K temu sodi 24-mesečna garancija, naprava pa je tako po delovanju kot po videzu kot nova.

S »Popolnoma obnovljeno – kot novo« so zgradili natančen kakovostni sistem, ki ustreza najzahtevnejšim uporabnikom. Ne glede na kakovostni razred je vsaka naprava 100-% funkcionalna, kar smo pri PoceniPC.com vajeni tudi sicer. Posebnost pri omenjeni kategoriji pa je, da izdelki predstavljajo naprave, ki so obnovljene tudi vizualno, so brez znakov uporabe in so videti praktično kot nove.

Dovolj zgovoren podatek o prvorazredni podpori in servisu je, da je za računalnik iz kategorije »Popolnoma obnovljeno – kot novo«, poskrbelo 15 oseb, ki vam bodo stale ob strani tudi v primeru, da boste njihovo pomoč potrebovali kasneje.

Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo

Misija podjetja PoceniPC.com je omogočiti najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti že omenjeno odlično podporo ter zgraditi zaupanje in strast v obnovljene naprave – torej zavest, da z uporabo tovrstne naprave delate dobro, in to brez kompromisov. S ponovno uporabo naprave na primer prispevate k prihranku 240 kilogramov fosilnih goriv, kar je enakovredno 1200 kilometrom vožnje z avtomobilom.

Lenovo ThinkPad T480s za dobrih 500 € in številni drugi prenosniki

Za vse, ki želite pri nakupu prenosnika prihraniti, je PoceniPC.com prava izbira. Trenutno ponujajo zares impresivne cene številnih obnovljenih naprav. Popolnoma obnovljen prenosnik Lenovo ThinkPad T480s lahko tako kupite že za samo 509 € – z dvoletno garancijo in 30-dnevno možnostjo vračila izdelka.  Poleg tega so na voljo še številni drugi prenosniki. Morda vas skrbi, ali je nakup obnovljene opreme varen – PoceniPC.com ponuja zgolj preverjene obnovljene naprave, kar pomeni, da gredo skozi strogo preverjanje, tako da za vsak prenosnik jamčijo s pregledom, ki vključuje vsaj 25 točk, izvajajo pa ga strokovnjaki.


Nakup obnovljene naprave ima lahko v primerjavi z nakupom nove naprave več prednosti:

  • Nižji stroški: Obnovljene naprave so cenejše od novih. To omogoča prihranek pri nakupu, kar je pomembno za tiste, ki imajo omejen proračun.
  • Okoljska prijaznost: Nakup obnovljenih naprav pomaga zmanjšati elektronske odpadke in prispeva k trajnostni rabi virov. S tem lahko zmanjšate svoj okoljski odtis.
  • Kakovost in zanesljivost: Obnovljene naprave gredo skozi strogo preverjanje in obnovo. Tako se zagotovi, da delujejo pravilno. To pomeni, da so lahko enako ali celo bolj zanesljive kot nove naprave.
  • Garancija in podpora: PoceniPC.com vam ponuja garancijo in tehnično podporo, kar vam omogoča dodatno zaščito in miren spanec.
  • Dostopnost starejših modelov: Obnovljene naprave pogosto vključujejo starejše modele, ki jih morda ni več mogoče najti na trgu. To je koristno za tiste, ki iščejo določene funkcije ali specifične modele.
  • Preglednost in preverjanje: Zanesljivi prodajalec, kot je PoceniPC.com, opravlja temeljite preglede in preizkuse, da se zagotovi, da so naprave brezhibne.
  • Hitra dobava: Ker so obnovljene naprave že na voljo in preverjene, jih je mogoče pogosto dobiti hitreje kot nove naprave, kar je priročno, ko potrebujete hitro zamenjavo.
  • Manj tveganja: Z nakupom obnovljene naprave se izognete tveganju za težave, ki jih imajo lahko nove naprave v zgodnjem obdobju uporabe, kar je znano kot “napaka v tovarniški nastavitvi.”

Trajnost je ključen element v strateških temeljih vsakega poslovanja. Cilj pri podjetju Insis d.o.o., lastniku blagovne znamke PoceniPC.com, je postaviti model, ki bo omogočal nakup obnovljenih izdelkov in izbiro trajnostnih možnosti, ne da bi pri tem trpela kakovost.

Kljub tem prednostim je pomembno vedeti, da ni vsaka obnovljena naprava enaka, zato je pri nakupu pomembno izbrati zaupanja vrednega prodajalca, ki ponuja dobro garancijo in zanesljivo tehnično podporo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Lenovo računalniki obnovljeni prenosniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INSIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INSIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INSIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,