Življenjski slog
09.05.2024 10:00

Deli z drugimi:

Share

Zadnja priložnost za nakup največjega večverižnega kovanca na Solani

Za nakup največjega večverižnega memecoina na Solani ni več veliko časa, preden se zaključi njegova mesečna predprodaja. Žeton $DOGEVERSE je že zbral dobrih 13 milijonov dolarjev za dosego cilja 17 milijonov dolarjev v predprodaji.

Najnovejši memecoin, ki ga je navdihnila Shiba Inu, je zastrigel z ušesi ljubiteljem memov, degenom in kripto evangelistom, ki v medverižnih zmogljivostih Dogeverse vidijo namig na jutrišnje zmogljivosti meme kovancev.

Oboževalci Solane so bili najnovejši član družine Dogeverse. Konec prejšnjega meseca je Dogeverse predstavil svojo šesto domorodno verigo, Solano, ki se je pridružila digitalnemu gospodarstvu, v katerem se nahaja 4,078 milijarde dolarjev skupne zaklenjene vrednosti (TVL), 1,14 milijona aktivnih uporabnikov, ki dnevno opravljajo transakcije, in več kot 2 500 mesečno aktivnih razvijalcev. 

Ker Dogeverse obstaja v več verigah, ga lahko vsakdo kupi v verigah Ethereum ($ETH), BNB Smart Chain ($BNB), Polygon ($MATIC), Avalanche ($AVAX), Base ($BASE) in Solana ($SOL).

Obiščite predprodajo Dogeverse 

Zaradi velikega povpraševanja bodo predprodajo zaključili predčasno

Trenutno je cena $DOGEVERSE 0,00031 $, kar je zadnja fiksna cena pred začetkom prodaje. To pomeni, da ko bo kovanec prišel na odprti trg prek borz, obstaja zelo realna možnost, da ne bo nikoli več imel tako nizko ceno. Vendar pa je meja potencialnega povečanja še vedno odprta. 

Dogeverse je razprodal svojo začetno dodelitev mehke zgornje meje 200 milijard žetonov, potem ko je ob začetku aprila, ko se je začela predprodaja, postal izjemno priljubljen.

Slabih 48 ur po začetku ICO je projekt napolnilo 1 milijon dolarjev. Ekipa je razprodala vse žetone, dodeljene prvima dvema krogoma predprodaje, in močno presegla prvotna pričakovanja šestdnevnega prvega kroga.  

Dogeverse se je v drugo polovico predprodaje preselil dan pred predvidenim rokom. Javnosti je bilo zdaj skoraj v celoti prodanih dodatnih 200 milijard žetonov. Sprva je bil zaključek predprodaje načrtovan za 11. junij, vendar se bo zaradi velikega povpraševanja verjetno zaključil bistveno prej.

Sprva bi se sredstva iz teh dodatnih žetonov prodajala na decentraliziranih (DEX) ali centraliziranih (CEX) borzah po zahtevku. Zdaj bodo uporabljena za povečanje likvidnosti, da bi zagotovili trgovanje v velikem obsegu in kapital za odkupna sredstva.

Imetniki žetonov lahko svoje žetone $DOGEVERSE zastavijo tudi na Ethereumu in tako zaslužijo pasivne nagrade. 

Ekipa si trenutno prizadeva, da bi po razprodaji v predprodaji zgladila pot za vloge za uvrstitev na borzo CoinGecko in CoinMarketCap, medtem ko so poznejše uvrstitve na borzi DEX in CEX del časovnega načrta projekta.

Obiščite predprodajo Dogeverse

Cosmo: Novi štrinožni prijatelj, ki skače po več verigah

Apetit trga po kovancih s pasjo tematiko se je začel z Dogecoinom (DOGE) konec leta 2013. Dogecoin ni potreboval veliko prodajne predstavitve, saj je temeljil na viralnem memu, ki ga je že videl praktično vsak, ki ima družabne medije. (Vau! Takšen mem! Zelo kripto!) 

Od takrat so ljubezen do kovanca OG meme izpovedali številni znani ljudje, med njimi direktor Tesle Elon Musk, ameriški podjetnik Mark Cuban ter glasbenika Gene Simmons in Snoop Dogg. 

Dogecoin je sicer zabaven, vendar ima tudi svoje težave. 

Ker je Dogecoin lasten blockchain, ki temelji na Bitcoinu, za potrjevanje transakcij uporablja zastarel mehanizem konsenza, imenovan Proof-of-Work (PoW). To pomeni, da rudarji z največjim številom izračunov in moči izkopljejo največ Dogecoinov. Tako kot pri Bitcoinu tudi pri rudarjenju $DOGE se porabi veliko energije. 

Dogecoinu so sledili Shiba Inu (SHIB), Floki (FLOKI), Bonk (BONK) in DogWifHat (WIF). Vsi se na nek način sklicujejo na izvirne viralne meme o psih, ki vključujejo prikupne Shiba Inu, vsi pa izvirajo iz komercialno najpomembnejše verige blokov Ethereum ali njenega najbližjega tekmeca Solana, ki oba porabita manj energije kot bitcoin in Dogecoin. 

Do zdaj še nobeden od njih ni resno izpodbijal prevlade izvirnika.

Dogeverse upa, da bo to spremenil. V središču projekta Dogeverse je naš štirinožni prijatelj Cosmo. Cosmo se je rodil v supernovi in odkril, da ima edinstveno sposobnost: sposobnost hitrega skakanja med vesolji. 

Zdaj živi v večverižnem omrežju, ki obsega šest verig, od katerih nobena ne uporablja mehanizma konsenza PoW, zato je čistejši in bolj zelen od svojega navdiha. 

Obiščite predprodajo Dogeverse

Je poletje sezona za Dogeverse?

Kategorija meme kovancev pogosto pretirava s širšimi tržnimi gibanji. Z drugimi besedami, meme kovanci lahko močno pumpajo, ko Bitcoin in Ethereum rasteta. Nasprotno pa se močneje zrušijo, ko se vodilni na trgu potopijo. 

Prav tako so v polnem položaju, da lahko pridobijo na dveh nedavnih dogodkih: V tem mesecu bodo lahko v ZDA odobreni promptni ETF-i za Ethereum trgu dodali še več milijard evrov vrednosti. 

Novi hiperskočni mladiček kriptovalut z možnostjo stakinga, brezhibno izpostavljenostjo več verigam in potencialno katalizatorskim ciklom novic o kriptovalutah v prihodnjih mesecih, ima še ogromno potenciala.

Obiščite predprodajo Dogeverse


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več