Triki in nasveti
07.01.2017 11:34
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Za telovadbo po praznikih priporočamo aplikacijo Workout Trainer

Mobilna aplikacija Workout Trainer: fitness coach je ena izmed najboljših »spodbud« za zdravo in aktivno življenje!
Mobilna aplikacija Workout Trainer: fitness coach je ena izmed najboljših »spodbud« za zdravo in aktivno življenje!

Po veselih in sladkih prazničnih dneh se bo vsakomur prilegla fizična vadba, da se vrnemo v formo, pokurimo odvečno maščobo in si povrnemo delovno energijo. Če radi telovadite s pomočjo pametnega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika, vam priporočamo prenos mobilne aplikacije Workout Trainer: fitness coach. Uporabna aplikacija je za uporabnike mobilnih naprav Android na voljo za prenos na spletni povezavi http://bit.ly/Workout-Trainer-RN, za mobilne naprave iOS pa na povezavi http://bit.ly/Workout-Trainer-iOS.

Ključna prednost mobilne aplikacije Workout Trainer: fitness coach je v tem, da ponuja množico brezplačnih vadb, ki bodo pripomogle k hitri izgubi odvečnih kilogramov in h krepitvi zdravja. Tu namreč najdemo bogato paleto različnih vaj, in sicer za fitnes, za srce, jogo, vaje z dvigovanjem uteži in še mnogo več. Pri tem je pomembno vedeti to, da je pri pripravi aplikacije Workout Trainer: fitness coach s programsko hišo Skimble sodelovala skupina profesionalcev v svetu fitnesa, oblikovalcev in programskih razvijalcev. Zato ne preseneča, da gre za eno izmed najbolj uporabnih in hkrati tudi najbolj priljubljenih tovrstnih aplikacij, saj je aplikacijo doslej preneslo že več kot 20 milijonov uporabnikov v več kot 80 državah.

Uporaba aplikacije Workout Trainer: fitness coach je relativno preprosta, saj zadošča, da najprej vnesemo svoje osebne podatke, vključno s težo in višino, ter nato izberemo, kako pogosto želimo vaditi med tednom. Na podlagi vnesenih podatkov bo aplikacija samodejno ustvarila seznam vaj, ki bodo prilagojene naši starosti, teži, spolu, fizični kondiciji in podobno. Če nam osnovne vaje ne zadoščajo, lahko kupimo tudi fitnes programe, pri čemer bomo morali za posamični program odšteti kar deset evrov. Tu je sicer na voljo tudi mesečna naročnina, za katero bomo na mesec morali odšteti okoli sedem evrov.


Prijavi napako v članku