Računalništvo, telefonija
07.05.2013 16:42
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Z orodjem Webflow do vrhunske spletne strani brez programerskega znanja

S pomočjo inovativnega spletnega orodja Webflow lahko tudi brez ustreznega predhodnega znanja enostavno in relativno hitro izdelamo nadvse zanimivo spletno stran. Novost je zaenkrat na voljo le kot poskusna različica in to brezplačno, končna inačica pa naj bi bila nared že poleti.
S pomočjo spletnega orodja Webflow bomo zlahka izdelali zanimivo spletno stran!
S pomočjo spletnega orodja Webflow bomo zlahka izdelali zanimivo spletno stran!

Spletna storitev Webflow je pisana na kožo tistim upravljavcem spletnih strani, ki s tega področja nimajo ne bogatih oblikovalskih ne programerskih znanj. S pomočjo izjemno inovativnega spletnega orodja lahko namreč enostavno in relativno hitro izdelamo nadvse zanimivo spletno stran. Grafični vmesnik novosti spominja na »oskubljeno« različico vmesnika programa Photoshop, in vsa ključna oblikovalska orodja so upravljavcu vedno na dosegu roke. Orodja so uporabniku na voljo na levi strani uporabniškega vmesnika, medtem ko se na desni prikazujejo vse podrobnosti in plasti. Večino stvari v spletni storitvi Webflow je mogoče opraviti kar z uporabo računalniške miške oziroma z načinom »primi in spusti«.

Spletna storitev Webflow že med oblikovanjem simulira delovanje spletne strani v spletnem brskalniku, kar pomeni, da je v grafičnem vmesniku dejansko že prikazan končni izdelek. Tu imamo na voljo celo različne poglede, in sicer preko zaslona osebnega računalnika, tablice in pametnega mobilnega telefona. Spletna storitev Webflow je dosegljiva na spletnem naslovu http://goo.gl/hPmi8, zaenkrat pa je na voljo le kot poskusna različica in to brezplačno. Končna inačica izjemno uporabnega orodja za oblikovanje spletnih strani naj bi bila na voljo že letos poleti, podatki o ceni tovrstne storitve pa žal še niso bili razkriti.


Prijavi napako v članku