Odklop od tehnologije
25.01.2023 06:45

Deli z drugimi:

Share

Z mobilno tehnologijo v svet erotičnih fantazij in zmenkov

S prihodom pametnih mobilnih naprav se je naš svet popolnoma spremenil. Mobilni telefon je nenadoma postal vse kaj drugega kot telefon. Pravi mini računalniki so vedno povezani na svetovni splet in nudijo takojšnje informacije, zabavo in dostop do najrazličnejših vsebin. Ker so vedno v žepu in z nami ne čudi, da jih uporabljamo tudi v namene spoznavanja in ogled vsebin za odrasle.
Foto: urgenca.com
Foto: urgenca.com

Vse skupaj je precej bolj intimno kot v primeru, da bi to počeli s pomočjo računalnika. Dokaz za to so tudi statistike portala za erotične zmenke Urgenca.com, ki ugotavlja, da kar 78 % vseh uporabnikov portal obišče preko mobilnih naprav. Med temi z veliko večino vodijo pametni telefoni, nekaj malega pa je tudi tabličnih računalnikov.

IZKORISTI 3-dnevni BREZPLAČNI PREIZKUS!

Intimnost pred udobjem

Čeprav je spletne strani in njihove vsebine enostavneje pregledovati na velikem računalniškem zaslonu, večina za ogled erotičnih vsebin in oglasov raje poseže po pametnem telefonu. Slednje sploh ni nenavadno, če pomislimo, da lahko zaslon telefona kadarkoli skrijemo pred radovednimi očmi.

Sexy woman taking selfie in bedroom

Govorimo seveda o udobju za oči. V resnici pa večina to udobje še kako rada zamenja z udobjem kavča ali postelje, od koder je tudi precej bolj prijetno klepetati s svojo simpatijo in si ogledovati druge zanimive profile. Gre za naš intimni prostor, kjer se počutimo varne in sproščene, Urgenca.com pa je obenem poskrbela tudi za izjemno mobilno izkušnjo, ob kateri računalnika ne boste pogrešali.

Spoznavanje naj bo varno

V medijih je pogosto zaznati poskuse (tudi uspešne) prevar, s katerimi nepridipravi pridejo do osebnih podatkov, ki jih nato izkoristijo sebi v prid. Nemalo je tudi primerov, ko svoje žrtve prevarajo na prefinjen način, da jim kar same nakažejo denar. Zmenki preko spleta so super, a naj bodo varni.

Sexy young woman lying on the bed and making selfie

Zaupati gre znanim spletnim portalom oziroma aplikacijam, kot je denimo Urgenca.com. Slovenski ponudnik, ki je na trgu že kar nekaj let, se lahko pohvali z odlično, varno storitvijo, ki jo uporablja že več kot 140.000 registriranih uporabnikov. Registracija na portal je popolnoma brezplačna, uporaba pa 100 % anonimna!

Vstopi v svet fantazij in vročih avantur!

Ljudje gojimo različne erotične fantazije in se o njih vse bolj odprto pogovarjamo. Nismo več zaprta družba, ki bi imela vse, kar je erotičnega in intimnega za tabu. Tudi vroči zmenki in avanture niso nič novega. Nov je zgolj pristop, ki je ob pomoči moderne tehnologije izjemno olajšan.

Vsakoletna anketa »Seks in Slovenci« kaže, da je temu res tako. Pred leti smo se morda navduševali ob branju erotične knjige 50 odtenkov sive, danes pa na zelo enostaven način, kar sami, poiščemo svojega gospoda Greya ali Anastasio.

Srbijo prsti? Brezplačno se registriraj že danes in izkoristi 3-dnevni brezplačni preizkus!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
ona-on.com


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10