Triki in nasveti
07.04.2013 15:24
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Z aplikacijo Hooked do iger, ki so nam pisane na kožo

Aplikacija Hooked je med uporabniki dobro sprejeta.
Aplikacija Hooked je med uporabniki dobro sprejeta.

Za operacijski sistem Android lahko najdemo izjemno veliko število bolj in manj zanimivih iger. Ena od možnosti, da pridemo do iger, ki so nam pisane na kožo, je ta, da se odpravimo na Googlovo spletno tržnico Google Play in si jih tam poiščemo. Takšno iskanje je lahko precej neprijazno in zahtevno. Obstaja pa še en bolj zanimiv način. Uporabimo lahko aplikacijo Hooked, ki nam s pomočjo posebnega algoritma kar sama predlaga, katere igre bi bile primerne za nas.

Omenjeni algoritem med drugim pogleda, katere igre imamo naložene na svojo mobilno napravo in katere izmed njih najbolj igramo. Nato nam izpiše spisek iger, ki bi nam najbolj ustrezale. Pri vsaki igri nam tudi izpiše v odstotkih, kolikšna je verjetnost, da nam bo všeč. Aplikacija Hooked pa je sicer dobra tudi za to, da sami poiščemo nove igre. Igre namreč razvršča v različne kategorije (akcijske, avanture, dirkaške … ), zaradi česar je njihovo iskanje precej lahko opravilo.

Če bi aplikacijo radi preizkusili, jo lahko brezplačno dobite na internetnem naslovu http://goo.gl/pqKVA ali pa se odpravite na spletno tržnico Google Play. Da gre za dobro aplikacijo, priča tudi podatek, da so ji uporabniki Google Playa namenili povprečno oceno 4,4 od 5.


Prijavi napako v članku