Računalništvo, telefonija
19.02.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

XLAB prejel najvišjo oceno na neodvisnem preizkusu programske opreme za podporo na daljavo

Strokovnjaki revije c't so na preizkus postavili osem programskih orodij za delo na daljavo, poleg slovenskega ISL Online, še AnyDesk, pcvisit, Remote Utilities, RescueAssist, SupRemo, Teamviewer in VNC Connect.
Strokovnjaki revije c't so na preizkus postavili osem programskih orodij za delo na daljavo, poleg slovenskega ISL Online, še AnyDesk, pcvisit, Remote Utilities, RescueAssist, SupRemo, Teamviewer in VNC Connect.

Programska oprema za podporo na daljavo ISL Online je bila edina ocenjena z odlično oceno v obeh kategorijah: enostavnost uporabe za oddaljene stranke in nabor funkcij.

Največja IT revija v Evropi, nemški c’t magazine z naklado preko 400.000 izvodov, je izvedla obsežen preizkus programske opreme za dostop do oddaljenih računalnikov in podporo na daljavo. Izmed osmih preizkušenih izdelkov (ocenjavli so tudi Teamviewer in AnyDesk) je najvišjo oceno prejela programska oprema ISL Online, ki jo razvija visoko-tehnološko podjetje XLAB, s sedežem v Tehnološkem parku Ljubljana. V neodvisnem preizkusu si je izdelek ISL Online prislužil najvišjo oceno za učinkovitost povezovanja in enostavnost uporabe.

“Vzpostavljanje povezave in delovanje programa je enostavno ter nabor funkcij prepričljiv. ISL Online olajša delo operaterjem, ki nudijo tehnično pomoč na daljavo in računalniškim uporabnikom, ki takšno pomoč potrebujejo,« je izpostavil avtor članka v c’t magazine, Jan Schüßler.

Programska rešitev ISL Online, ki jo po svetu uporablja več tisoč podjetij, omogoča IT strokovnjakom, da se lahko preko interneta povežejo na katerikoli oddaljen računalnik, mobilni telefon ali tablico ter uporabnikom pomagajo rešiti tehnične težave. Na ta način lahko strankam zagotavljajo učinkovito tehnično podporo.

»Naša ekipa je navdušena nad rezultati testa programske opreme v največji IT reviji v Evropi. Takšni dosežki nas ženejo naprej. Še naprej bomo vlagali v tehnološki razvoj in svojim strankam nudili dostop do najboljših tehnologij, s katerimi bodo lahko ti ustvarjali in ponujali nadpovprečne storitve,« je povedal Jure Pompe, direktor XLAB-a.

Dodatne informacije

  • Da bi izvedeli več o programski opremi za podporo na daljavo ISL Online, obiščite www.islonline.com

Povežite se z ISL Online

Sledite ISL Online na Facebook, Twitter in LinkedIn

O podjetju XLAB in rešitvah ISL Online

Slovensko podjetje XLAB s programsko rešitvijo ISL Online sodi med pionirje na globalnem trgu rešitev za oddaljeni dostop in podporo na daljavo. Izdelke ISL Online že od leta 2003 ponuja IT strokovnjakom in tehnikom v klicnih centrih podjetij v več kot 100 državah. Stranke se lahko odločijo za uporabo ISL Online storitev v oblaku (Cloud License), velika podjetja pa se pogosto odločijo za nakup lastnega ISL Online strežnika (Server License), kar jim zagotavlja popolno zasebnost, neodvisnost in številne možnosti prilagajanja.

www.islonline.com

Več o c’t Magazine

Revija c’t magazine je bila ustanovljena leta 1983 in je največja IT revija v Evropi. Je eden najbolj zanesljivih in cenjenih virov informacij za vse, ki jih zanima razvoj IT, od naprednih uporabnikov do igralcev računalniških iger, strokovnjakov za podatkovne centre, vodje in investitorje. c’t magazine s številnimi neodvisnimi testi produktov, uporabnimi poročili, z informacijami iz ozadja in članki o osnovah, ponuja temelje zasebnemu in strokovnemu znanju in nakupnim odločitvam.

https://www.heise.de/ct/


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NKT d.o.o.

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 041 569 271
Dejavnosti podjetja NKT d.o.o. segajo na področje prodaje, vpeljave in uvedbe naprednih rešitev za poslovne avdio in video komunikacije. Njihovi strokovnjaki poskrbijo za načrtovanje ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več
Zlati partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667