Računalništvo, telefonija
19.02.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

XLAB prejel najvišjo oceno na neodvisnem preizkusu programske opreme za podporo na daljavo

Strokovnjaki revije c't so na preizkus postavili osem programskih orodij za delo na daljavo, poleg slovenskega ISL Online, še AnyDesk, pcvisit, Remote Utilities, RescueAssist, SupRemo, Teamviewer in VNC Connect.
Strokovnjaki revije c't so na preizkus postavili osem programskih orodij za delo na daljavo, poleg slovenskega ISL Online, še AnyDesk, pcvisit, Remote Utilities, RescueAssist, SupRemo, Teamviewer in VNC Connect.

Programska oprema za podporo na daljavo ISL Online je bila edina ocenjena z odlično oceno v obeh kategorijah: enostavnost uporabe za oddaljene stranke in nabor funkcij.

Največja IT revija v Evropi, nemški c’t magazine z naklado preko 400.000 izvodov, je izvedla obsežen preizkus programske opreme za dostop do oddaljenih računalnikov in podporo na daljavo. Izmed osmih preizkušenih izdelkov (ocenjavli so tudi Teamviewer in AnyDesk) je najvišjo oceno prejela programska oprema ISL Online, ki jo razvija visoko-tehnološko podjetje XLAB, s sedežem v Tehnološkem parku Ljubljana. V neodvisnem preizkusu si je izdelek ISL Online prislužil najvišjo oceno za učinkovitost povezovanja in enostavnost uporabe.

“Vzpostavljanje povezave in delovanje programa je enostavno ter nabor funkcij prepričljiv. ISL Online olajša delo operaterjem, ki nudijo tehnično pomoč na daljavo in računalniškim uporabnikom, ki takšno pomoč potrebujejo,« je izpostavil avtor članka v c’t magazine, Jan Schüßler.

Programska rešitev ISL Online, ki jo po svetu uporablja več tisoč podjetij, omogoča IT strokovnjakom, da se lahko preko interneta povežejo na katerikoli oddaljen računalnik, mobilni telefon ali tablico ter uporabnikom pomagajo rešiti tehnične težave. Na ta način lahko strankam zagotavljajo učinkovito tehnično podporo.

»Naša ekipa je navdušena nad rezultati testa programske opreme v največji IT reviji v Evropi. Takšni dosežki nas ženejo naprej. Še naprej bomo vlagali v tehnološki razvoj in svojim strankam nudili dostop do najboljših tehnologij, s katerimi bodo lahko ti ustvarjali in ponujali nadpovprečne storitve,« je povedal Jure Pompe, direktor XLAB-a.

Dodatne informacije

  • Da bi izvedeli več o programski opremi za podporo na daljavo ISL Online, obiščite www.islonline.com

Povežite se z ISL Online

Sledite ISL Online na Facebook, Twitter in LinkedIn

O podjetju XLAB in rešitvah ISL Online

Slovensko podjetje XLAB s programsko rešitvijo ISL Online sodi med pionirje na globalnem trgu rešitev za oddaljeni dostop in podporo na daljavo. Izdelke ISL Online že od leta 2003 ponuja IT strokovnjakom in tehnikom v klicnih centrih podjetij v več kot 100 državah. Stranke se lahko odločijo za uporabo ISL Online storitev v oblaku (Cloud License), velika podjetja pa se pogosto odločijo za nakup lastnega ISL Online strežnika (Server License), kar jim zagotavlja popolno zasebnost, neodvisnost in številne možnosti prilagajanja.

www.islonline.com

Več o c’t Magazine

Revija c’t magazine je bila ustanovljena leta 1983 in je največja IT revija v Evropi. Je eden najbolj zanesljivih in cenjenih virov informacij za vse, ki jih zanima razvoj IT, od naprednih uporabnikov do igralcev računalniških iger, strokovnjakov za podatkovne centre, vodje in investitorje. c’t magazine s številnimi neodvisnimi testi produktov, uporabnimi poročili, z informacijami iz ozadja in članki o osnovah, ponuja temelje zasebnemu in strokovnemu znanju in nakupnim odločitvam.

https://www.heise.de/ct/

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

MARUSSIG d.o.o.

Čepovanska 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 508 427
Z digitalizacijo prehiteti konkurenco ERP je prilagodljivo, optimirano in vitko možgansko središče tehnološkega sistema vašega podjetja. Ponudbe, nabave, načrtovanje dobav ... Več

Normstudio, MEGLENOV NORM, k.d.

Škrilje 77, 1292 Ig, Tel: 064 11 22 91
Se še spomnite časov videorekorderjev in VHS kaset? Zagotovo se spomnite mučnih trenutkov, ko ste trepetali med navijanjem kaset in upali, da so spomini ostali nepokvarjeni. Prav ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več