Življenjski slog
14.05.2022 07:27
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poceni Xiaomi stoječi ventilator za hladne poletne mesece

Poletne temperature so že tu, čeprav se poletje še niti ni začelo. V zadnjem tednu po celi Sloveniji beležimo temperature tudi do 30°C. K temu dodajte še vročino, ki jo oddaja računalnik, in prostor hitro postane neprijeten za delo ali zabavo. Če nimate klimatske naprave, ki je zagotovo najboljša rešitev za hlajenje prostorov, potem je druga najboljša možnost stoječi ventilator Xiaomi Mijia, ki ga na TEJ POVEZAVI lahko dobite za ugodnih 62,07 €.

Stoječi ventilator Xiaomi Mijia: ključne značilnosti

Stoječi ventilator Xiaomi Mijia ima 7 prilagojenih rezil, ki poskrbijo za močno pihanje vetra. Brezkrtačni motor se lahko pohvali z nizko porabo in zanesljivo izkušnjo. Rezila in motor premorejo dovolj moči, da boste pihanje čutili tudi na oddaljenosti 14 metrov. Med delovanjem vas hrup pihanja ne bi smelo motiti, saj je stoječi ventilator ocenjen na 26,6 decibelov v načinu rahlo pihanje.

Vrteča zasnova ventilatorju omogoča vrtenje okoli svoje osi do 140 stopinj, naklon gor/dol pa lahko prilagodite do 39 stopinj. Po besedah proizvajalca naj bi bilo na voljo kar 100 stopenj pihanja. Pred uporabo vas čaka nekaj sestave, katero bi morali končati v nekaj minutah. Xiaomi stoječi ventilator ima preprosto zasnovo, celotno ohišje je belo, kar pomeni, da ventilator ne bi smel izstopati poleg ostalega pohištva.

Xiaomi ventilator seveda spada v ekosistem ostalih Xiaomi naprav, kar pomeni, da je na voljo aplikacija Xiaomi Home, s katero lahko seznanite stoječi ventilator. V aplikaciji boste imeli dostop do nekaterih funkcij in možnost nadzora delovanja ventilatorja.

Za še več informacij kliknite TUKAJ, kjer lahko tudi opravite nakup. Spletni prodajalec TomTop vam stoječi ventilator pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
namizni ventilator

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZABEC.NET

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 50
Zabec.net - del skupine ZGroup Zgroup je integrirana poslovna skupina, ki podjetjem z inovativnimi tehnološkimi rešitvami pomaga dosegati digitalne in infrastrukturne cilje. Združujejo ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več