Računalništvo, telefonija
20.11.2018 09:35

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi pripravljen na osvojitev Evrope

Xiaomi pripravljen na osvojitev Evrope
Xiaomi pripravljen na osvojitev Evrope

Kitajsko podjetje Xiaomi je eden od največjih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov na svetu, njegovi izdelki pa so precej cenejši od priznanih imen. Podjetje ima za naslednjih nekaj let kar ambiciozna načrte, saj računa na to, da bo občutno povečalo obseg poslovanja na svetovnem trgu, in sicer na področju pametnih mobilnih telefonov in drugih naprav. Zaradi tega ne preseneča, da kitajsko podjetje Xiaomi želi povečati število svojih fizičnih trgovin zunaj Kitajske, in sicer za okoli dva tisoč v naslednjih nekaj letih po vsem svetu, vključno z evropskim trgom.

Da podjetje Xiaomi misli resno z vizijo fizičnih trgovin, pa je dokazalo z odprtjem fizične trgovine Xiaomi Mi Store v centru Londona. V sodobni trgovini imajo obiskovalci možnost preizkusiti izdelek pred nakupom, na voljo pa imajo najbolj priljubljene modele, kot sta na primer Xiaomi Pocophone F1 in Redmi Note 6 Pro. Poleg tega stranke v fizični trgovini podjetja Xiaomi uživajo tudi druge prednosti nakupa izdelkov iz uradnih trgovin, kot sta na primer uveljavljanje garancije in servisna podpora. V fizični trgovini so izdelki seveda na voljo po zelo privlačnih cenah.

Podjetje Xiaomi je britanskim uporabnikom storitev mobilne telefonije ponudil na voljo dostop do lastne spletne prodajalne, ki je dosegljiva na spletnem naslovu https://www.mi.com/uk/. Tu so kupcem na voljo tako najzmogljivejši modeli pametnih mobilnih telefonov, kot so Xiaomi Mi 8 Pro, MI 8 in Mi 8 Lite kot tudi cenejši Redmi 6A. Poleg telefonov lahko kupci izbirajo še med drugimi izdelki, in sicer od pametnih športnih zapestnic pa vse do električnih koles. Upajmo, da bo enaka ponudba, tako v fizični kot spletni obliki, kmalu na voljo tudi pri nas.


Prijavi napako v članku