Računalništvo, telefonija
27.01.2021 12:35
Posodobljeno 4 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi Deerma DX700 – pokončni sesalnik za dobrih 40 evrov

Xiaomi Deerma DX700 - pokončni sesalnik za dobrih 40 evrov
Xiaomi Deerma DX700 - pokončni sesalnik za dobrih 40 evrov

Kitajsko podjetje Xiaomi, ki ga verjetno najbolj poznate po pametnih telefonih, nudi tudi zanimive in relativno poceni sesalnike, med njimi priljubljen sesalnik Xiaomi Deerma DX700. Čiščenje doma bo z multifunkcijskim sesalnikom Deerma DX700 postalo veliko bolj enostavno. Dosegli boste vrhunsko čistočo brez posebnega napora. Učinkovito in hitro.

Pametni sesalnik Xiaomi Deerma DX700 se lahko uporablja za različne vrste površin kot so keramika, parket, laminat, steklo in še več. Opremlje je tudi z več nastavki, da boste dosegli še večji učinek. Enostaven nadzor, prožnost in lahkotnost čiščenja vas bosta navdušila. Dosegli boste vse skrite kotičke, prostor pod mizo, posteljo ali kavčem. To je izdelek blagovne znamke Xiaomi Ecological, ki je brez embalaže Xiaomi in na katerem ni nobenega logotipa Xiaomi.

Gre za žični pokončni sesalnik, ki pa je izredno prilagodljiv. Vgrajeno ima 0,8-litrsko posodico za prah.Težak je približno 2,2 kilograma, tako da ga boste zlahka prenašali po stanovanju. Moč? 600W. Več specifikacij preberite TUKAJ.

Spletna prodajalna Cafago na povezavi https://bit.ly/39gdH8O sesalnik Deerma DX700 tokrat ponuja po zelo ugodni ceni, saj boste zanj odšteli le 42,49 evra. Stroškov pošiljanja vam ne bodo zaračunali, izdelek pa vam poleg tega pošljejo iz evropskega skladišča, tako da ga lahko pričakujete hitro in brez carinskih dajatev. Ker izjemna akcija traja le do konca februarja 2021, z nakupom ne gre odlašati.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku