Računalništvo, telefonija
27.01.2021 12:35
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi Deerma DX700 – pokončni sesalnik za dobrih 40 evrov

Xiaomi Deerma DX700 - pokončni sesalnik za dobrih 40 evrov
Xiaomi Deerma DX700 - pokončni sesalnik za dobrih 40 evrov

Kitajsko podjetje Xiaomi, ki ga verjetno najbolj poznate po pametnih telefonih, nudi tudi zanimive in relativno poceni sesalnike, med njimi priljubljen sesalnik Xiaomi Deerma DX700. Čiščenje doma bo z multifunkcijskim sesalnikom Deerma DX700 postalo veliko bolj enostavno. Dosegli boste vrhunsko čistočo brez posebnega napora. Učinkovito in hitro.

Pametni sesalnik Xiaomi Deerma DX700 se lahko uporablja za različne vrste površin kot so keramika, parket, laminat, steklo in še več. Opremlje je tudi z več nastavki, da boste dosegli še večji učinek. Enostaven nadzor, prožnost in lahkotnost čiščenja vas bosta navdušila. Dosegli boste vse skrite kotičke, prostor pod mizo, posteljo ali kavčem. To je izdelek blagovne znamke Xiaomi Ecological, ki je brez embalaže Xiaomi in na katerem ni nobenega logotipa Xiaomi.

Gre za žični pokončni sesalnik, ki pa je izredno prilagodljiv. Vgrajeno ima 0,8-litrsko posodico za prah.Težak je približno 2,2 kilograma, tako da ga boste zlahka prenašali po stanovanju. Moč? 600W. Več specifikacij preberite TUKAJ.

Spletna prodajalna Cafago na povezavi https://bit.ly/39gdH8O sesalnik Deerma DX700 tokrat ponuja po zelo ugodni ceni, saj boste zanj odšteli le 42,49 evra. Stroškov pošiljanja vam ne bodo zaračunali, izdelek pa vam poleg tega pošljejo iz evropskega skladišča, tako da ga lahko pričakujete hitro in brez carinskih dajatev. Ker izjemna akcija traja le do konca februarja 2021, z nakupom ne gre odlašati.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več