Življenjski slog
22.05.2021 08:05
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Woox pametne naprave za upravljanje doma

V zadnjem deseletju se IoT in tehnologija pametnega doma vse bolj vključujeta v naše vsakdanje življenje. Zamislite si, da lahko z glasovnimi ukazi upravljate vaše naprave. Nekoč nišna tehnologija je zdaj bolj dostopna kot kadarkoli prej.
Z Woox pametnimi napravami boste imeli popoln nadzor nad dogajanjem v vaši hiši.
Z Woox pametnimi napravami boste imeli popoln nadzor nad dogajanjem v vaši hiši.

Woox R9045 – popolnoma brezžična pametna varnostna kamera

Si želite varnostno kamero, a nimate omrežnega in električnega priklopa? Woox R9045 je režitev!

Predstavljamo vam novo zunanjo kamero WOOX R9045. Če iščete stilsko, kvalitetno in cenovno ugodno varnostno zunanjo kamero, je ta kamera vaša najboljša izbira.

WOOX kamera ima certifikat IP65 in je odporna na UV žarke, zaradi česar je idealna za zunanjo uporabo. Ima dve polnilni bateriji, ki delujeta do 4 mesece z enim polnjenjem. Aplikacija WOOX Home vas obvesti, ko je baterija skoraj prazna, tako da imate čas za polnjenje in lahko poskrbite, da varnost ne bo predolgo časovno omejena, saj za polno polnjenje potrebujete le 2 uri.

Vrtljiva glava, visokokakovostni senzor in 1080p HD kamera zagotavljajo popolno zaščito.

Woox_pametni_zvonec

WOOX R4957 WiFi 1080p brezžični pametni hišni zvonec

WOOX R4957 1080p IR pametni hišni zvonec deluje s katerim koli usmerjevalnikom Wi-Fi 2,4 GHz, brez potrebe po ločeni enoti za upravljanje ali plačljivi naročnini. Z brezplačno aplikacijo Woox Home lahko preko vašega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika nadzorujete napravo kjer koli že ste. Paket vključuje tudi notranji zvonec (priklop: vtičnica), ki ga priključite tja, kjer zvonca običajno ne slišite. Zvok lahko popolnoma prilagodite svojim potrebam, saj imate na izbiro več kot 58 melodij in 5 nivojev glasnosti. Preko aplikacije ali zvonca vas obvešča o obiskovalcih, s katerimi se lahko pogovarjate prek aplikacije Woox Home, vgrajene infrardeče kamere in mikrofona visoke ločljivosti.

WOOX Home R7060 pametni nadzor namakalnega sistema Smart Garden

WOOX Home R7060 pametni nadzor namakalnega sistema Smart Garden samodejno nadzoruje oskrbo z vodo na vašem vrtu in tako zagotavlja prilagodljivo namakanje rastlin. Čas namakanja lahko priročno prilagodite s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom prek pametne aplikacije WOOX Home. R7060 deluje na protokolu Zigbee in ga je za pravilno delovanje potrebno povezati z enoto za upravljanje – WOOX Zigbee, kot je R7070 (ni priložen).

Woox_namakalni_sistem

WOOX R7060 napajajo 4 AA baterije (vključene v paketu) s 6-mesečno življenjsko dobo. V aplikaciji WOOX Home boste prejeli opozorilo, ko bodo baterije skoraj prazne, da jih boste lahko še pravočasno zamenjali.

WOOX R7060 je nameščen neposredno na vaš vodni priključek. Podpira standardni vhod za zunanji vodni priključek z velikostjo 26,5 mm G 3/4″ in vključuje dodatni moški adapter za pritrditev na 1/2″ priključke za hitro pritrditev. (Na R7060 lahko priključite tudi 3/4” moški konektor).

R7060 podpira območje vodnega tlaka med 2 in 7 bari.

WOOX R7060 vam omogoča zalivanje vrta kadar koli želite. Aplikacijo WOOX Home R7060 Smart Garden Irrigation Control povežite s svojo enoto za upravljanje – WOOX Zigbee. Ko je priključena, lahko začnete ali ustavite odtekanje vode iz vodnega priključka, kjer je priključen R7060. To lahko storite z aplikacijo WOOX Home ali ročno, z zelenim in rdečim gumbom. Nastavite lahko urnike zalivanja, ustvarite avtomatizacijo z drugimi napravami WOOX Home in nadzirate naprave s pomočjo Google Assistant in Amazon Alexa zvočnikov za glasovno upravljanje.

Woox_pametni_razdelilec

WOOX R4028 Smart Wifi pametni razdelilec, 3x 220V in 4x USB

Z brezplačno aplikacijo Woox lahko preko vašega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika nadzorujete napravo kjer koli že ste. Dokler imate dostop do interneta, lahko prek Woox pametnega razdelilca kadar koli in kjer koli upravljate svoje gospodinjske aparate na daljavo. Z mobilnim telefonom na daljavo vklopite luči v dnevni sobi, čistilec zraka ali celo vklopite grelnik vode.

Woox pametni razdelilec deluje s katerim koli Wi-Fi usmerjevalnikom ter neposredno z Amazon Alexo in Google Assistantom za upravljanje naprav z glasovnim upravljanjem. Ločena enota za upravljanje ni potrebna. Ustvarite lahko tudi skupino za vse pametne naprave, ki jih nadzirate z enim ukazom.

Uporabite varčno in okolju prijazno funkcijo časovnega stikala, da običajne manjše domače naprave preobrazite v bolj priročne za uporabo.

Skrb, ali ste med potovanjem ugasnili luči in izklopili naprave je zdaj preteklost. Stanje svojih naprav si lahko kadar koli ogledate prek aplikacije Woox Home in nadzorujete stikalo za vklop, posledično pa prihranite tudi elektriko.

Več o pametni tehnologiji na spletni strani pcplus.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ACORD-92 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ACORD-92 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ACORD-92 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več