Poslovne rešitve
Varnost
25.05.2023 13:01
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Webinar: Kako izkoristiti Microsoft Purview za skladnost, varovanje in upravljanje podatkov? [1.6.2023]

Vabimo vas na webinar 1.6.2023 ob 9. uri, kako izkoristiti Microsoft Purview za skladnost, varovanje in upravljanje podatkov, ne glede na to, ali uporabljate storitve v oblaku ali lokalne IT storitve v podatkovnem centru.

Microsoft Purview ponuja rešitve in storitve za skladnost, varovanje in učinkovito upravljanje podatkov v Microsoftovih okoljih. S svojimi zmogljivostmi in naprednimi funkcijami je Purview nepogrešljivo orodje za sodobno podjetje. Podjetjem pomaga doseči skladnost s predpisi in standardi, kar zmanjšuje tveganja kršitev skladnosti in dviguje zaupanje strank.

Zaščita podatkov je ključnega pomena za vsako podjetje. Purview zagotavlja, da so vaši podatki zaščiteni in varni. Ponuja funkcionalnosti učinkovitega upravljanja podatkov.

Brezplačen webinar 1.6.2023

Webinar je namenjen tako uporabnikom, ki uporabljajo storitve v oblaku kot tudi tistim, ki uporabljajo lokalne IT storitve v svojem podatkovnem centru, saj se lahko kar nekaj od rešitev uporablja v hibridnih ali več oblačnih okoljih.

Prvi del je namenjen pregledu Microsoftovih Purview nabora storitev, ki vključuje rešitve, kot so Data Lifecycle Management, eDiscovery in Auditing, medtem ko se bomo v drugem delu fokusirali na rešitvi Information Protection in Data Loss Prevention ki sta dve izmed najbolj uporabljenih rešitev s področja skladnosti in varovanje podatkov. Webinar bomo zaključili s praktičnim pregledom rešitev ter odgovori na vaša vprašanja.

9:00 – 9:15 Dobrodošlica in uvod

9:15 – 9:45 Uvod v Microsoft Purview rešitve

9:45 – 11:15 Pregled funkcionalnosti za skladnost in varovanje podatkov

11:15 – 11:45 Premor

11:45 – 12:45 Novosti v Microsoft Purview Information Protection ter Microsoft DLP rešitvah

12:45 – 13:15 Demo

13:15 – 13:30 Q&A

Več o webinarju in prijava

Z vami bo Rok Zemljarič, mednarodno priznan in večkrat certificiran IT strokovnjak, vodja storitvene ekipe v podjetju Crayon Slovenija. Z več kot dve desetletji dolgimi lokalnimi in mednarodnimi izkušnjami s področja načrtovanja, implementacije in podpore infrastrukturim rešitvam se večinoma ukvarja z rešitvami v Microsoftovih okoljih.

Crayon je globalno IT podjetje z več kot 20-letnimi izkušnjami. Podjetjem pomagamo na njihovi poti digitalne transformacije in optimizaciji IT okolij. Smo strateško povezani z ponudniki tehnologij z več kot 8.000 certifikati za različne tehnološke rešitve.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
varstvo podatkov Microsoft

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Crayon
Za več informacij so vam na voljo pri Crayon
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Crayon? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok kartami ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več