Triki in nasveti
23.05.2011 13:05
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vsi triki MacGyverja na enem mestu

Na spletni strani MacRecipes najdemo kar 313 različnih trikov največjega izumitelja iz televizijskih nadaljevank.
Na spletni strani MacRecipes najdemo kar 313 različnih trikov največjega izumitelja iz televizijskih nadaljevank.

Se še spomnite, kako hitro smo popoldne pritekli pred televizijske sprejemnike, da ne bi zamudili nadaljevanke MacGyver? Spretni agent z “bundes” pričesko je zlikovce premagoval z nenavadnimi izumi, kot je na primer ročna bomba iz storžev in smole. Pogosto ga je iz težav rešil kar njegov vsestransko uporabni švicarski nož.

Trike MacGyverja so preizkušali slovenski fantiči kar na domačih igriščih, medtem ko so se v šolah med odmori pogovarjali o epizodi preteklega dne in željno pričakovali naslednjo. Če ste med tem časom pozabili kakšen izum agenta z “bundes” pričesko, nič za to. Ljubitelj nadaljevanke MacGyver je namreč postavil spletno stran, kjer so po posamičnih epizodah zbrani prav vsi triki največjega izumitelja iz televizijskih nadaljevank.

Tu gre za spletno stran MacRecipes, ki je dosegljiva na spletnem naslovu http://goo.gl/U8MqN. Tam najdemo kar 313 različnih trikov in sicer od izdelave bombe iz vate, gnojila in tekočine za hlajenje motorja do priprave lastnega torpeda. Tu bomo zagotovo našli kakšno odlično zamisel za kakovostno preživljanje prostega časa. Še posebno v primeru, da bomo ujeti v leseni hiši na dnu prepada. Priročno, ni kaj!


Prijavi napako v članku