Triki in nasveti
10.04.2013 09:21

Deli z drugimi:

Share

Vsestranski pretvornik enot za Android

Mobilni program Pocket Converter je izredno priročen in nam bo zagotovo prišel prav na vsakem koraku, saj ponuja možnost pretvarjanja med kar 17 različnimi skupinami enot. Ker ta pri delovanju zasede zgolj 232 kilobajtov pomnilnika, je kot nalašč tudi za starejše mobilne naprave Android.
Žepni pretvornik enot Pocket Converter nam bo zagotovo prišel prav na vsakem koraku!
Žepni pretvornik enot Pocket Converter nam bo zagotovo prišel prav na vsakem koraku!

Koliko centimetrov je v enem palcu? Je Američanom pri 86 Fahrenheitovih stopinjah vroče ali jih zebe? Če uporabljate pametni mobilni telefon ali tablični računalnik Android in boste nanj namestili priročen program Pocket Converter, boste odgovore na tovrstna vprašanja vedno imeli na dosegu roke. Tu namreč gre za izjemno uporabno mobilno aplikacijo, ki vsebuje bogato paleto pretvornikov in za delovanje ne potrebuje povezave v svetovni splet. Edina izjema tu so svetovne valute, saj se te izpostavljene dnevnim spremembam.

Pretvornik Pocket Converter za mobilne naprave Android nam bo zagotovo prišel prav na vsakem koraku, saj ponuja možnost pretvarjanja med kar 17 različnimi skupinami. Med njimi najdemo valuto, dolžino, težo, čas, površino, volumen, temperaturo, številke, shranjevanje podatkov, hitrost, pritisk, energijo, moč, navor, kot, porabo goriva in električni tok. Pri vsaki skupini najdemo še kopico podskupin s po svetu najbolj pogosto uporabljenimi enotami.

Vsestranski pretvornik enot za Android je brezplačno dosegljiv na spletnem naslovu http://goo.gl/Za2gU ali s skeniranjem QR kode. Program Pocket Converter lahko uporabljamo tudi na šibkejših pametnih mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih Android, saj zasede zgolj 232 kilobajtov pomnilnika. Na njih mora biti le nameščen mobilni operacijski sistem Android 2.1 ali novejši. Vsestranski pretvornik Pocket Converter je za nameček izredno enostaven za uporabo, tako da ga boste zagotovo takoj vzljubili.


Prijavi napako v članku