Računalništvo, telefonija
13.11.2018 06:55
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunsko električno kolo Xiaomi tokrat po zelo zanimivi ceni!

Pametno električno kolo Xiaomi QICYCLE TDR01Z za relativno malo denarja ponuja veliko.
Pametno električno kolo Xiaomi QICYCLE TDR01Z za relativno malo denarja ponuja veliko.

Živimo v dobi, ko običajni predmeti s tehnologijo postajajo pametni. Kolesa pri tem niso nobena izjema. Zaradi tega niti ne preseneča, zakaj je na to področje pred časom vstopilo tudi podjetje Xiaomi, ki je sicer poznano po izjemno kakovostnih in cenovno ugodnih pametnih mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih. Njegovo najnovejše električno kolo je opremljeno z oznako QICYCLE TDR01Z in je za razliko od primerljivih izdelkov cenovno relativno dostopno, saj je njegova maloprodajna cena postavljena na 679,37 evrov. Ker je izdelek na voljo v nemškem skladišču to pomeni, da zanj ne bo treba plačati nikakršnih carinskih dajatev.

Pametno električno kolo QICYCLE TDR01Z tehta vsega skupaj dobrih 14,5 kilogramov in je opremljeno z 180 vatnim elektromotorjem, ki pri polni obremenitvi zagotovi končno hitrost do 20 kilometrov na uro. Eno polnjenje zadošča za kar 45 kilometrov avtonomije, kar je seveda za mestno kolo več kot dovolj. Če se baterija izprazni, pa so seveda tu na voljo še stopalke. Novost je za nameček opremljeno še z različnimi senzorji za beleženje različnih informacij med vožnjo. Te se bodo uporabnikom prikazovale na mobilni napravi preko namenske aplikacije na telefonu.

Električno kolo Xiaomi QICYCLE TDR01Z je po zanimivi ceni 679,37 evrov naprodaj na spletni strani podjetja TomTop, in sicer na spletni povezavi https://www.tomtop.com/p-y9246.html?aid=SL. Ostale zanimive izdelke po znižani ceni, ki jih ponuja spletna stran TomTop, pa najdemo na spletni povezavi https://deal.tomtop.com/activity/2018-TT-DoubleEleven.html?aid=SL. Ker gre tu za izjemne popuste, vam priporočamo, da ponudbo trgovca vsaj na hitro preletite.


Prijavi napako v članku