Telefoni
17.06.2013 14:59

Deli z drugimi:

Share

Izjemen mobilni operacijski sistem Smartisan na voljo za Samsung Galaxy S3!

Podjetje Smartisan je pripravilo prvo zgodnjo različico mobilnega sistema Smartisan OS, ki ga je mogoče namestiti na Samsungov pametni mobilni telefon Galaxy S3. Ta bo kmalu na voljo še za pametne mobilne telefone HTC One X, Samsung Galaxy S2, Xiaomi Phone 2 in Samsung Galaxy Note 2
Operacijski sistem Smartisan OS je navdušil že marsikaterega uporabnika pametnega mobilnika Galaxy S3!
Operacijski sistem Smartisan OS je navdušil že marsikaterega uporabnika pametnega mobilnika Galaxy S3!

Podjetje Smartisan Co., Ltd. je aprila letos predstavilo lasten mobilni operacijski sistem Smartisan OS, ki temelji na osnovi Androida. Ker je novost med uporabniki mobilnikov Samsung požela veliko pozitivnih kritik, so programerji pošteno zavihali rokave in pripravili prvo zgodnjo različico sistema Smartisan OS, ki ga je mogoče namestiti na Samsungov pametni mobilni telefon Galaxy S3 (i9300). Za namestitev nadvse zanimivega mobilnega operacijskega sistema bomo seveda potrebovali še osebni računalnik s prednameščenim operacijskim sistemom Windows.

Namestitvena datoteka zgodnje različice mobilnega operacijskega sistema Smartisan OS za mobilnik Samsung Galaxy S3 je dosegljiva s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/f9kh9. Z namestitvijo novosti bodo uporabniki pridobili možnost uporabe operacijskega sistema, ki je po eni strani izjemno enostaven za uporabo, po drugi pa omogoča hiter dostop do vseh naprednejših funkcij pametnega mobilnega telefona. Eden izmed glavnih adutov mobilnega operacijskega sistema Smartisan OS je tudi nadvse prikupen grafični vmesnik z ikonami, ki so za všečne na pogled.

Programerji podjetja Smartisan Co., Ltd. so zagotovili, da bo zgodnja poskusna različica njihovega mobilnega operacijskega sistema kmalu na voljo še za pametne mobilne telefone HTC One X, Samsung Galaxy S2, Xiaomi Phone 2 in Samsung Galaxy Note 2. Ker gre tu za zgodnjo različico mobilnega operacijskega sistema Smartisan OS, ta kakopak še ni povsem nared za vsakdanjo uporabo, čeprav so številni uporabniki mobilnikov Galaxy S3 z njim povsem zadovoljni.


Prijavi napako v članku