Računalništvo, telefonija
30.12.2019 15:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunske videostene za dvorane ali kontrolne sobe

.. Visokokakovostni LED zasloni so temelj vsake kakovostne predstavitve v konferenčnih dvoranah in izrednega pomena v kontrolnih sobah. Visoka kvaliteta, neverjetne barve in odlična uporabniška izkušnja je tisto, kar šteje ..
Vrhunske videostene za dvorane ali kontrolne sobe
Vrhunske videostene za dvorane ali kontrolne sobe

V konferenčnih dvoranah so poleg vsebine predstavitev ena bolj pomembnih zadev kakovostni zasloni za nazoren prikaz ali zgolj za popestritev dogajanja.

Danes se lahko veliki zasloni oziroma videostene pohvalijo z zares izvrstno kakovostjo slike. Serija Bundle podjetja NEC zagotavlja odlično izkušnjo, ne glede na to, ali stojite zelo blizu zaslona ali ste od njega bolj oddaljeni. FullHD LED zaslon nudi kristalno jasno sliko in vrhunsko vizualno izkušnjo. Živahna in izjemno svetla slika bo jasna iz katere koli razdalje, pa tudi iz katerega koli kota. Ravna mat polirana zasnova namreč omogoča kote gledanja do 170 stopinj po višini in do 160 stopinj od strani. Tako zaslon poskrbi, da bo sporočilo vedno vidno in bo imelo kar največji učinek.

Diagonale omenjenih zaslonov oziroma videosten podjetja NEC sežejo od 279,4 centimetra do 558,8 centimetra, kar bo zadovoljilo še tako zahtevne uporabnike.

Serija FA

Serija FA nudi vrhunsko vizualizacijo. Tanki zasloni, ki v globino merijo le 5 centimetrov, bodo primerni za vsak sejni prostor. Predstavljajo elegantno rešitev in so, da bo izkušnja še bolj popolna, brez okvirja. Žive barve in vrhunska svetlost vas bosta osupnili. Serija NEC-ovih zaslonov FA vam bo služila dolgo, tako da se bo naložba v vsakem primeru izplačala. So ena najboljših rešitev za dvorane in nadzorne sobe.

Na voljo so zasloni velikosti od 110 palcev (279,4 centimetra) do 220 palcev (558,8 centimetra) ter vmesni velikosti 137 palcev (348 centimetra).

Zaslone odlikuje izjemna vsestranskost in prilagodljivost. Vsebujejo vrhunske komponente in modul z dodatnim napajanjem ter podatkovnimi karticami, ki zagotavljajo tekoče delovanje z minimalno izgubo svetlosti. Veliki zasloni brez roba omogočajo sliko z izrednimi podrobnostmi. Modul se lahko vgradi zelo blizu stene brez vrzeli, ki je včasih potrebna zaradi minimalnih toplotnih emisij. Visok kontrast in svetlost zaslona sta značilna za tovrstne LED zaslone, kar je le ena od prednosti dolgoletne tradicije in kakovosti podjetja NEC.

Modul ima dve podatkovni liniji in napajanje za vsak modul posebej, kar je idealno za prostore, kjer videostena deluje 24 ur na dan, sedem dni v tednu. Je rešitev, ki ne pozna kompromislov.

Različice so na voljo v treh velikostih razmika med slikovnimi pikami:

  • LED 1.2mm, 110 palcev FHD ali 220 palcev UHD
  • LED 1.5mm, 137 palcev FHD
  • LED 1.9mm, 110 palcev HD ali 220 palcev FHD

Serija FE

Serija FE prav tako prinaša vizualizacijo na velike zaslone. HD, FHD in UHD ločljivost in zaslon brez roba bosta prepričala tudi najzahtevnejše. Tako kot pri seriji FA se lahko zasloni vgradijo zelo blizu stene. So izredno tanki in svetli, vzdrževanje pa je enostavno.

Moduli za serijo FE so enako kakovostni kot tisti v seriji FA, vendar brez opustitve nekaterih komponent.

Različice so na voljo v štirih velikostih razmika med slikovnimi pikami:

  • LED 1.2mm, 110 palcev FHD ali 220 palcev UHD
  • LED 1.5mm, 137 palcev FHD
  • LED 1.9mm, 165 palcev FHD
  • LED 2.5mm, 220 palcev FHD

Garancija na izdelke je 24 mesecev, lahko pa dokupite do 5-letno garancijo in vzdrževanje, da boste brez skrbi še nekoliko dlje. Več najdete NA POVEZAVI. (P.R.)


Prijavi napako v članku