Tablični računalniki
14.08.2012 13:40
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Volvo preobrazil iPad in iPhone v rentgen

Avtomobil Volvo V40 pod "regentskimi žarki".
Avtomobil Volvo V40 pod "regentskimi žarki".

V času gospodarske in finančne krize se proizvajalci avtomobilov poslužujejo nadvse domiselnih prijemov za oglaševanje njihovih izdelkov. Eno izmed teh je pred kratkim uporabil tudi Volvo za promocijo svojih avtomobilov na mednarodnem avtomobilskem sejmu v Ženevi (Geneva Motor Show). Ta je obiskovalce sejma presenetil z aplikacijo, ki tablični računalnik iPad in pametni mobilni telefon iPhone v trenutku spremeni v prenosno rentgensko napravo.

Nadvse zanimivo aplikacijo je za podjetje Volvo pripravila programska hiša La Comunidad Miami. Ta uporabnikom omogoča, da vidijo notranjo zgradbo oziroma strukturo avtomobila V40, torej tisto, kar je očem prikrito s pločevino. S pomočjo aplikacije lahko uporabniki Applovih mobilnih naprav »pokukajo« tudi v najbolj skrite kotičke novega avtomobila švedskega giganta. Uporaba novosti je seveda otročje lahka.

Aplikacija, ki tablični računalnik iPad in pametni mobilni telefon iPhone spremeni v prenosno rentgensko napravo, je udeležence mednarodnega avtomobilskega sejma v Ženevi nadvse navdušila. Zaradi tega se je podjetje Volvo odločilo, da jo bo uporabnikov Applovih mobilnih naprav ponudilo tudi na prihajajočih avtomobilskih sejmih širom sveta. Delovanje inovativne aplikacije si lahko ogledate na spletnem naslovu http://goo.gl/R5P4v. Trenutno še ni znano, ali bo aplikacija na voljo tudi za preostale uporabnike Applovih mobilnih naprav.

Vas zanima več iz te teme?
Apple tablični računalniki

Prijavi napako v članku