Računalništvo, telefonija
16.06.2017 08:00

Deli z drugimi:

Share

Vodoodporni USB ključki

V zadnjih letih so tržišče preplavili UDP USB ključki, kjer je spomin skupaj z vsemi podpornimi funkcijami 'stisnjen' v mnogo manjšo preobleko.
V zadnjih letih so tržišče preplavili UDP USB ključki, kjer je spomin skupaj z vsemi podpornimi funkcijami 'stisnjen' v mnogo manjšo preobleko.

Idealni za vroče in mokre dni – zagotovo zaščitijo vaše podatke!

Prvi USB ključki, ki so bili na voljo na trgu so bili kot mali računalniki v različnih preoblekah – t.i. COB (chip on board) USB so sestavljeni iz več elementov ter zato bolj občutljivi in za sedanje razmere precej veliki in okorni. V zadnjih letih pa so tržišče preplavili UDP USB ključki, kjer je spomin skupaj z vsemi podpornimi funkcijami ‘stisnjen’ v mnogo manjšo preobleko. Ravno ta prednost pa je razveselila številne proizvajalce, ki so sedaj dobili na voljo veliko oblikovalsko širino.

Voda? Ni problema.

Klasične USB ključke je bilo zaradi velikosti težje narediti vodoodporne, vendar pa to pri novi UDP tehnologiji ni več težava. Pri UDP ključkih je namreč celotna struktura enotna – iz enega samega kosa – zato so UDP ključki tudi vodoodporni. Pa ne le vodoodporni – zelo dobro prenašajo tudi udarce in so zato zelo trdoživi. To sicer ne pomeni, da so neuničljivi, temveč le da so bolj odporni kot druge vrste spominskih naprav.

Roza, moder, oranžen!

Izberite barve, ki jih boste lažje našli v bazenu ali morju, tako da vaši podatki ne bodo odplavali prav daleč stran. Tudi na vodoodpornih ključkih so na voljo razne vrste potiska (tudi do 3-barvni potisk) ali celo gravura. Standarne velikosti (od 2-32GB) zagotovijo, da lahko nanje shranite vse želene dokumente. Za več informacij se obrnite na info@identiks.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku