Računalništvo, telefonija
01.03.2019 11:58

Deli z drugimi:

Share

Vodo lahko profesionalno očistite kar doma

.. Kinetična tehnologija je dosežek slovenskega znanja v svetovnem merilu ..
Vodo lahko profesionalno očistite kar doma
Vodo lahko profesionalno očistite kar doma

Obdelave vode, ki vsebuje veliko neželenih snovi in organizmov, se Kinetic reactor loti na znanstveno podprt način. Učinkovitost delovanja je bila dokazana v profesionalni rabi priprave vode, tehnologija pa se lahko že danes preseli v vaš dom. In kaj vse zmore kinetična tehnologija? Omejevanje nalaganja vodnega kamna, nevtralizacijo organskih in anorganskih primesi v vodi, učinkovito dezinfekcijo vode z uničevanjem bakterij in drugih mikroorganizmov v vodi – in to z uporabo vodnega toka samega ter brez kemikalij.

Tehnologija temelji na uporabi fenomenov hidrodinamične kavitacije, novo izumljenega postopka aeracije vode in na uporabi mehanskih sil za obdelavo vode v podtlačnem okolju. Še več, zapakirana je v velikost mrežice oziroma aeratorja za pipo, ki opravlja tudi funkcijo varčevanja z vodo.

Kinetic reaktor

Z uporabniškega stališča je najpomembnejše omejevanje nastajanja vodnega kamna na pipah, kuhinjskih koritih, sanitarni keramiki, kuhinjskih posodah, kavnih avtomatih, posodah za gretje vode in nenazadnje na posodah z vodo za naše hišne ljubljenčke.

Druga velika prednost obdelave vode z uporabo kinetične tehnologije je izboljšanje kakovosti vode. Kinetic reaktorji nevtralizirajo težke kovine v vodi, degradirajo organske spojine in povečujejo učinkovitost klora kot dezinfekcijskega sredstva ter ga posledično odstranjujejo iz vode z vezavo na organske spojine in bakterije. Uživanje takšne vode postane nova kvaliteta zdravega življenja brez neprijetnega vonja ali priokusa ter predstavlja dodatno zaščito uporabnikov zaradi težav in neželenih procesov v vodovodnih instalacijah

Inkorporirane tehnologije v kinetičnem reaktorju omogočajo, da imate na pipi notranje-samočistilno napravo, ki ne zahteva posebnega vzdrževanja.

KR-PACK za bolj zahtevne

KR-PACK je centralni sistem obdelave vode, namenjen profesionalni rabi in zahtevnim domačim uporabnikom. Je centraliziran odprti sistem, ki poleg vseh sposobnosti, ki jih ponuja Kinetic reaktor na pipi, omogoča tudi sedimentacijo elementov in delcev v vodi, ki jim z uporabo kinetične tehnologije ob izločanju iz vode določimo drugačno strukturo (aragonitna kristalna struktura kalcijevega karbonata namesto kalcita) ali pa jih nevtraliziramo (težke kovine) oz. jih razgradimo (organski polutanti). KR-PACK ni filtrirna naprava, ki bi zahtevala menjavo filtrskih vložkov in obsežne vzdrževalne posege. Zahteva le redno periodično čiščenje sedimentov v posodi. Priporočamo vam, da zaradi neželenih učinkov, ki jih lahko povzročajo notranje instalacije, pipe in druge izlive vode opremite s KR-T reaktorji za kakovostno pitno vodo iz pipe.

Pipe z že vgrajeno tehnologijo

Armature Faucet Kinetic so prve pipe z že tovarniško vgrajenimi kinetičnimi reaktorji. Narejene so bile v sodelovanju z Slovenskim proizvajalcem Mines pod blagovno znamko Blitz armature (kinetične armature bodo predstavljene na sejmu Dom v Ljubljani od 5.3. do 10.3). V ponudbi je 13 različnih pip oziroma 13 različnih dizajnov.

Katere pa so prednosti pipe Faucet Kinetic? Z nakupom dobite zelo kakovostno pipo, ki je izdelana v Sloveniji, nanjo pa dobite še 6 let garancije. Tako nikoli več ne boste imeli težav z vodnim kamnom, zmanjšana pa bo tudi vsebnost kovin. Hkrati omogočajo boljšo dezinfekcijo vode, ki je zaradi vseh lastnosti bolj prijetna za pitje. S pipo Faucet Kinetic boste z vodo tudi varčevali, saj je boste porabili do 50 odstotkov manj kot pri uporabi navadne pipe.

Več lahko preberete tudi na www.kinetic-reactor.com. (P.R.)


Prijavi napako v članku