Strojna oprema
07.11.2005 15:00

Deli z drugimi:

Share

Vloga v Hollywoodu in nagrada odličnosti v Tajvanu

Podjetje Neovo, proizvajalec LCD prikazovalnikov za profesionalno in osebno uporabo, je s svojimi prikazovalniki uspel prodreti v filmsko industrijo. Njihove prikazovalnike so v Hollywoodu uporabili že v šestih filmih, Collateral, The Italian Job, Bloodwork, Taxi 3, So Close in filmu New Police Story, v katerih so med drugimi igrali Tom Cruise, Clint Eastwood, Edward Norton in Jackie Chan. Na tekmovanju novitet v Tajvanu pa je bil nagrajen model M-17.

V podjetju Neovo menijo, da je futurističen in moden izgled prikazovalnika serije X tisti, ki jih loči od drugih ponudnikov in da se prav zato filmski direktorji odločajo za njihov izdelek. Serija X je tudi sicer vodilni proizvod v programu podjetja Neovo.

Na tekmovanju novitet v Tajvanu za prikazovalnik vrste M-17 prejel prestižno nacionalno nagrado odličnosti. Direktor podjetja David Pi je povedal, da so nagrade zelo veseli in da ne pomeni le priznanja njihovim proizvodom, temveč celotnemu podjetju. “Pomembno je, da smo izjemno rast dosegli v minulih letih, ko je bila tehnologija LCD prikazovalnikov še v povojih, tako da se nam prihodnosti ni treba bati”, je dodal Pi.

Nagrada odličnosti je v minulih letih postala eden najprestižnejših programov za prepoznavanje novih izdelkov na območju Azije. Za nagrade se letno poteguje več 100 tajvanskih podjetij. Letos se je za nagrado odličnosti potegovalo 746 izdelkov, prejelo pa jo je le 30 najboljših.


Prijavi napako v članku