Slika, tv, avdio
Poslovne rešitve
23.01.2024 17:49

Deli z drugimi:

Share

Vivacom skupine United Group spet med 10 najhitreje rastočimi satelitskimi podjetji na svetu

Podjetje Vivacom, ki je del skupine United Group, je doseglo pomemben mejnik, saj se je že četrto leto zapored uvrstilo na prestižno lestvico top 10 organizacije World Teleport Association.

Dosežek je rezultat Vivacomove neomajne zavezanosti strateški viziji, ki je osredotočena na naložbe v visokokakovostne storitve, vrhunsko tehnologijo in širitev zemeljske infrastrukture. Ob podpori regionalnega strokovnega znanja in skupine United Group naj bi do leta 2026 skupna vrednost naložb Skupine v Bolgariji dosegla 4,8 milijarde bolgarskih levov (približno 2,4 milijarde evrov).

»Biti štiri leta zapored med 10 najhitreje rastočimi svetovnimi podjetji, ki poslovnim strankam ponujajo satelitske storitve, je pomembno priznanje za Vivacom. To je dokaz, da so naše stalne naložbe v inovacije in visokokakovostne storitve ter izjemno strokovno znanje naše ekipe na bolgarskem in mednarodnem trgu pravi recept za nadaljnji uspeh,« je dejala Victoriya Boklag, glavna izvršna direktorica United Group.

Med največjimi poslovnimi naročniki satelitskih storitev so: Disney, Eutelsat, Viacom, National Geographic Channel, Viasat, Endurosat, Leaf Space ter številni drugi ponudniki vsebin, telekomunikacijski in satelitski operaterji.

Pred dobrim mesecem dni sta Vivacom in skupina Eutelsat napovedala zagon zemeljske postaje za satelitske komunikacije v vasi Mogila v Stari Zagori. Gre za eno od zgolj 35 tovrstnih postaj v Evropi, ki omogočajo napredne komunikacijske storitve prek satelitov v nizkozemeljski orbiti. Del Vivacomove zemeljske infrastrukture je tudi satelitska postaja Plana, ki je med najsodobnejšimi objekti za poslovne stranke na svetu in ima certifikat Tier 4 – najvišji možni certifikat na področju storitev središč za satelitske komunikacije.

Vivacom prek svojih zemeljskih postaj oddaja več kot 600 televizijskih programov, ki dosegajo milijone gospodinjstev v Evropi, Afriki, Južni Ameriki in Aziji, ter zagotavlja možnosti povezovanja na težko dostopnih krajih, kot je na primer Antarktika. Stalna zavezanost skupine United Group rasti Vivacoma v satelitski industriji krepi položaj telekomunikacijskega operaterja kot inovatorja in vodilnega v svetovnem telekomunikacijskem sektorju, ki strankam po vsem svetu ponuja vrhunske storitve in rešitve.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
United Group Telemach

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več