Računalništvo, telefonija
15.01.2016 13:14
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Video content marketing – lastna produkcija marketinških in izobraževalnih video vsebin!

Video content marketing je v porastu! Za profesionalne video reklame in promocijske predstavitve je sicer še vedno potrebno najeti profesionalne video produkcije. A vse več malih in velikih slovenskih marketing oddelkov je že začelo z lastno produkcijo enostavnih video vsebin.
Video content marketing - lastna produkcija  marketinških in izobraževalnih video vsebin!
Video content marketing - lastna produkcija marketinških in izobraževalnih video vsebin!

Kaj je screencasting in kaj vam omogoča?

Screencasting je snemanje vsebin na računalniškem zaslon ob hkratnem snemanje govorca, ki z zvokom in/ali sliko podrobneje predstavlja oziroma opisuje vsebine videne na zaslonu.
S screencastingom kreiramo prodajne ali izobraževalne video predstavitve izdelkov, rešitev ali storitev. Z video sliko govornika, povečamo kredibilnost komunikaciji in vzpostavimo odnos z gledalcem.
Screencasting predstavitve bolj nazorno in kredibilno prikažejo delovanje, lastnosti in prednosti izdelka ali storitve, zato dosegajo tudi boljše konverzije in ROI v primerjavi z drugimi marketing in izobraževalnimi materiali.

S ScreenCasting studijem boste lahko tudi v vašem podjetju sami, hitro in enostavno ustvarili:

PowerPoint video prezentacije

Obogatite vaše PowerPoint prodajne prezentacije z zvokom, videom in razlago videnega na ekranu ter jih kot video posnetke objavite na vaši spletni strani, video portalih oziroma družbenih omrežjih, kjer bodo vašim kupcem dostopne 24/7.

Video izobraževanja kupcev ali zaposlenih

Znižajte stroške priprave navodil in povečajte zadovoljstvo kupcev ali zaposlenih s pripravo enostavnih “how-to” video navodil, ki si jih lahko ogledajo ko imajo čas, jih vmes zaustavljajo in po potrebni večkrat ogledajo.

Video predstavitve spletnih ali programskih rešitev

Ustvarite profesionalne predstavitve programskih, spletnih ali mobilnih rešitev in aplikacij.

Posnetke predavanj in seminarjev

Maksimizirajte investicije v marketing dogodke in omogočite video posnetke predavanj in seminarjev kupcem, partnerjem ali zaposlenim, ki se jih niso udeležili.

Zakaj izbrati ScreenCasting studio?

ScreenCasting studio vsebuje vso potrebno programsko opremo in orodja za enostavno in kakovostno screencast snemanje in urejanje posnetkov.

Vse komponente vam tudi medsebojno povežemo in namestimo vso potrebno programsko opremo, tako da lahko takoj pričnete z delom.

V paket je vključeno tudi pet 45-minutnih izobraževanj, kjer vas bomo tehnično podučili kako uporabljati opremo in strokovno izobrazili kako začeti in kako uspeti s kreiranjem lastnih video content marketing vsebin. V koliko boste potrebovali, vam bomo še eno leto na voljo tudi za brezplačno telefonsko tehnično pomoč in svetovanje.

Paket ScreenCasting studio vsebuje:

Več na www.videoexpert.eu ali pokličite 01 51 222 11.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Slak d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Slak d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

VideoExpert.eu - trgovina s profesionalno video opremo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Slak d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku