Tiskalniki in skenerji
Poslovne rešitve
03.10.2022 11:31
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Veste, da lahko pri tiskanju prihranite do 80 % papirja?

Zamisel o brezpapirnih pisarnah je v mislih podjetij in organizacij že več kot 40 let. Vendarle pa je še danes tako, da je papirologija del praktično vsakega delovnega procesa.

Pomembno vprašanje, na katero morajo podjetja odgovoriti, je, kakšni sploh so skupni stroški tiskanja v podjetju. Ali so lahko nižji?

Skupni stroški tiskanja so pogosto mnogo višji od pričakovanih ali pa niso poznani. Ali ste vedeli, da le skriti stroški na področju administracije, porabe energije in upravljanja z dokumenti sestavljajo do 60 % skupnih stroškov tiskanja?

Z multifunkcijskimi napravami ECO & HYBRID lahko organizacije prihranijo do 80 % porabljenega papirja. Te multifunkcijske naprave so prve na svetu, ki se ponašajo tudi z zmožnostjo večkratne uporabe papirja tako, da že potiskani papir enostavno pobrišejo in ponovno uporabijo. En list papirja lahko na takšen način uporabite kar 5-krat. Pri tiskanju lahko seveda izbirate tudi med klasičnim tiskom s permamentnim črnim tonerjem ali s posebnim modrim črnilom, ki ga je mogoče izbrisati.

Tiskanje brez meja

Napredne multifunkcijske naprave vam poleg ekološkega tiskanja z možnostjo izbrisa tonerja omogočajo vrsto funkcionalnosti, ki naredijo delovno okolje učinkovitejše. Upravljanje z dokumenti, naj gre za tiskanje ali skeniranje, postane zabavno in le klik stran. Do svojih dokumentov lahko dostopate kadarkoli in kjerkoli ste, poskrbljeno pa je tudi za najvišji nivo varnosti vaših dokumentov. Tiskanje v oblaku vam zagotavlja neprestan dostop do dokumentov, vgrajene aplikacije vam omogočajo, da dokumente neposredno pošljete ali natisnete iz storitev Microsoft OneDrive, Google Drive in Dropbox. Funkcija Multi Station Print vam omogoča, da iz računalnika pošljete tiskalna opravila in jih prevzamete na kateri koli napravi z avtentikacijo v tej napravi, npr. s potegom izkaznice. Mobilno tiskanje vam omogoča, da tiskate neposredno iz vaše mobilne naprave preko izbranih aplikacij. Naprave se poleg najsodobnejše eko tehnologije in širokega nabora sodobnih funkcionalnosti, odlikujejo tudi z modnim videzom in enostavnostjo uporabe za večjo učinkovitost v vaši zeleni pisarni.

Dosezite ekonomične in ekološke cilje

Z naprednimi in tehnološko dovršenimi tiskalniki znamke Toshiba lahko podjetja prihranijo dragocen čas, privarčujejo pri porabi papirja, uspešno dosežejo ekonomične in ekološke cilje ter povečajo učinkovitost. 

Tift d.o.o. je specializirano podjetje za industrijske in poslovne tiskalniške rešitve. Preko celovite ponudbe izdelkov vodilnih svetovnih proizvajalcev in kakovostnih inženirskih, programskih in vzdrževalnih storitev strankam zagotavljajo rešitve, ki so povsem prilagojene poslovnim procesom stranke. Na tak način podjetje Tift strankam omogoča visoko produktivnost na vseh ravneh poslovanja ob optimalni kakovosti izpisov, nizkih stroških ter najmanjših možnih okoljskih obremenitvah. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

OSIR-ERPIS d.o.o.

Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Tel: 041 740 273
Pomembno je izbrati pravega ponudnika programskih rešitev, kar pa ni vedno lahka izbira. Na srečo vam v podjetju OSIR-ERPIS d.o.o. olajšajo izbiro s svojo celovito ponudbo Oracle ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več