Računalništvo, telefonija
18.09.2010 17:47

Deli z drugimi:

Share

Verbatim Store ‘n’ Go “Clip-it” USB pogon, dobitnik letošnje nagrade Red dot

Verbatim Store ‘n’ Go “Clip-it” USB pogon, dobitnik letošnje nagrade Red dot
Verbatim Store ‘n’ Go “Clip-it” USB pogon, dobitnik letošnje nagrade Red dot

Verbatim predstavlja preprosto in domiselno rešitev, ki združuje digitalne nosilce in papir. Store ‘n’ Go Clip-it USB pogon, je letošnji dobitnik prestižne nagrade za oblikovanje Red dot ‘Best of the Best’. Naprava je dostopna v paleti živahnih barv. Združuje pa flash pomnilnik z enostavno funkcionalnostjo sponke za papir in je kot takšna čudovito priročna rešitev za vsakodnevno uporabo v pisarni ali doma. Verbatimov Clip-It USB pogon je dostopen v različicah kapacitet 2GB in 4GB, kupite pa ga lahko že za 9,90 oziroma 12.90 evrov.
Clip-It USB pogon, ki ga je oblikoval Arman Emami, je letos prejel prestižno nagrado Red Dot ‘Best of the Best’. Clip-It pogon nam omogoča, da lažje hranimo vse podatke na enem mestu, ne glede na to, ali so ti podatki v elektronski obliki ali ne. Namesto da bi pri pošiljanju multimedijskih datotek skupaj s tiskanimi dokumenti uporabili CD nosilec ali priponko v elektronski pošti, lahko za to sedaj uporabimo kar Clip-It pogon.

Zaradi lahkosti naprave dodatni stroški poštnine odpadejo

Pri poštnem pošiljanju klasičnih tiskanih dokumentov lahko zdaj zraven vključimo tudi multimedijske datoteke, shranjene na majhnem Clip-It USB pogonu. “Izjemna prednost tega USB pogona je, da ne tehta praktično nič, zato dodatni stroški poštnine odpadejo. Pogon v resnici združuje najboljše obeh svetov”, pravi Hans-Christoph Kaiser, vodja razvoja poslovanja pri Verbatimu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku