Računalništvo, telefonija
10.05.2016 08:44
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Velikanska rojstno dnevna akcija na Everbuying.net!

Velikanska rojstno dnevna akcija na Everbuying.net!
Velikanska rojstno dnevna akcija na Everbuying.net!

V spletni trgovini Everbuying.net praznujejo 8. rojstni dan. To so se vsekakor odločili obeležiti na način, ki je nam kupcem najbolj pri srcu. Z ogromnimi popusti. V rojstno dnevni zabavi so se znašli vsi oddelki te popularne spletne trgovine.

Oglejmo si nekaj izdelkov iz oddelkov namenjenih IT navdušencem.

Tablica Teclast X16 Plus:

Ta 10,6 inčna tablica v cenovnem razredu 125 € vam nudi precej zmogljivosti za svoje denar. Procesor iz podjetja Intel, ki sliši na ime Cherry Trail Z8300 in 2Gb delovnega pomnilnika vam zagotavlja, da bodo aplikacije tekle tekoče. Če nočete za novo tablico razbiti prašička je to pravi nakup.


Pametni telefon z gromozansko baterijo: Oukitel K10000

Kot namiguje ime tega zanimivega telefona se le ta ponaša z kar 10.000 mAh baterijo kar zagotavlja da bo štiri jedrni procesor z dvema giga bajtoma sistemskega pomnilnika deloval precej dlje kot smo to vajeni s klasičnimi telefoni. Kar se tiče ostalih specifikacij lahko pričakujete zanesljiv operacijski sistem Android 5.1, ekran v velikosti 5,5-inčev in 8.0 MP kamero. Torej, če je vaša potreba po avtonomiji telefona nadpovprečna potem si morate prav gotovo ta aparat dvojno podčrtati.


Ura z klasičnim izgledom in pametno tehnologijo:

Ta pametna ura proizvajalca No.1 nosi ime S3. Poleg odlične cene jo odlikuje tudi zelo klasičen izgled. Kar je prav gotovo plus za vse, ki bi si želeli uro z pametno tehnologijo in tradicionalno obliko. Za slabih 50€ vam poleg točnega časa prikaže tudi klice, imenik, monitor srčnega ritma, analizo vašega spanja, pedometer in druge uporabne funkcije. Zagotovo eden od bolj zanimivejših nakupov.


Še nekaj zanimivosti iz drugih kategorij:

Super ugodna akcijska kamera W9C. Tudi če jo izgubite ne boste potočili solze.

Zabavni Quadro kopter Floureon H101. Čas je za malo sprostitve v zraku.

Robotski sesalec K6L bo postoril to kar se večini ne da. In to za slabih 100€ dan za dnem.

Kot lahko vidite se najdem marsikaj za vsakogar. Hitro preglejte rojstno dnevno ponudbo v spletni trgovini Everbuying.net in začnite teden z ugodnim nakupom.


Prijavi napako v članku