Življenjski slog
25.03.2021 19:52
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vedno čisto, vedno sveže s pametnimi roboti Mamibot

Pametni roboti že nekaj časa pišejo zgodovino, med štirimi stenami naših domov in poslovnih področjih. Konec je časov, ko smo dober del tedna namenili čiščenju naših domov.
Do čistega in svežega doma s pametnimi roboti Mamibot.
Do čistega in svežega doma s pametnimi roboti Mamibot.

Potrebujete le čistilko, ki ne spi in se ne pritožuje. Aja, pa poganja jo umetna inteligenca. Super, kajne? Pametni robotski sesalniki so v zadnjem desetletju doživeli velik preboj na tržišče in dočakali masovno proizvodnjo. To pa v praksi za uporabnike pomeni nižje cene in večjo izbiro. Zagotovo ste že opazili robotske sesalnike, ki opravljajo dvojno funkcijo, sesanje in pomivanje. Ali pa močne brezžične sesalnike, ki ob sesanju in pomivanju hkrati še uničujejo bakterije. Pa je res vsak robot primeren za nas?

Mamibot inovacije, ki delajo za vas

Mamibot Exvac 660 deluje neslišno in vas nemoti med gledanjem vaših najljubših videovsebin.

Ob hitrem brskanju naletimo na kar nekaj blagovnih znamk, ki ponujajo različne pametne robote za naše domove. Velikokrat se radi spotaknemo ob robote s kričečo podobo in še bolj kričečo ceno, kar pa prej ko slej obžalujemo. Za vrhunsko kvaliteto nam ni več potrebno odšteti (pre)veliko zelencev. Podjetja, kot je Mamibot, dosegajo vrhunske rezultate z domačim razvojem in proizvodnjo. Držijo se vizije »Vsaka ideja je le začetek nečesa boljšega«, s katero so razvili linijo pametnih robotov Mamibot, ki posnemajo človeško razmišljanje in gibe pri čiščenju domov. Podjetje svoje izdelke razvija in preizkuša v ZDA, kar pomeni zagotovljeno kakovost, saj so prejeli številne nagrade in priznanja za najboljši dizajn, tehnologijo in strojno opremo.

Za začetnike je dober osnovni model hibridni robotski sesalnik Mamibot Exvac 660, ki opravlja funkcije sesalnika in pomivalca tal. Posesa in pomije vse vrste tal, tudi parket, ploščice in preproge. Mamibot robot za delovanje ne potrebuje vaše pomoči, saj ga vodi napredni Gyroscope navigacijski sistem in 180° senzorji, ki zaznajo prostorske ovire in robota primerno usmerjajo po prostorih. Deluje skoraj neslišno, tako da vas ne bo motil med vašim prostim časom. Nič ne more zaustaviti tega pametnega robota: z višino 7,5 centimetra očisti tudi nedosegljive prostore in kote pod kavčem in drugim pohištvom.

Roboti z lasersko tehnologijo

Zahtevnejši uporabniki se poslužujejo krovnih modelov Exvac 880, ki je bil nadgradenj deležen na vseh področjih. Skupaj z modelom Exvac 890 nosi naziv najmočnejšega Mamibot sesalnika in pomivalca. Exvac 880 sesa z močjo do 2880 paskalov, medtem ko model 890 doseže kar 4000 paskalov. Oba sta opremljena z dvojno krtačo in najnovejšo lasersko tehnologijo LDS 4.0, s katero robot še učinkoviteje in hitreje očisti vaš dom. Najnovejši model Exvac 890 je dobil tudi prijatelja v obliki polnilne postaje, kamor se robot vrne po končanem delu in samodejno izprazni umazanijo. Vse Mamibot robote lahko glasovno upravljamo, saj delujejo v povezavi z Google Home in Amazon Alexo. Najmočnejši modeli očistijo tudi do 200 kvadratnih metrov površine in z enim polnjenem zdržijo tudi do 3 ure.

Robote lahko naučimo tudi nekaterih trikov: nastavimo jim začrtano pot čiščenja, urnike čiščenja ali prepovemo čiščenje določenih občutljivih območij.

Pomivalec oken z novim načinom čiščenja, ki …

naredi okno sijajno v le nekaj minutah. Pomivalca oken iGLASSBOT W120-T lahko upravljate z daljincem kar iz naslonjača, preko aplikacije ali z enostavnim pritiskom na gumb. Kljub robustni zasnovi tehta manj kot 2 kilograma, kar za vas pomeni lažjo uporabo. Za varnost poskrbi kar nekaj funkcij, poglavitna pa je ta, da ima vgrajeno baterijo, v primeru nenadnega izpada napajanja. Umetna inteligenca usmerja pomivalca po steklenih površinah in za čiščenje uporabi različne vzorce, ki se prilagodijo površini.

Brezžični sesalniki, ki so pod vašim nadzorom

Mamibot je pripravil tudi linijo brezžičnih sesalnikov za tiste, ki prisegajo na ročno čiščenje in ne želijo vojske robotov v svojem domu. Hibridni Flomo sesalnik bo postal vaš nepogrešljiv čistilni pripomoček. Tako kot robotski sesalniki, tudi Flomo brezžični sesalniki poskrbijo za učinkovito in enostavno pomivanje tal in za baterijsko sesanje različnih vrst tal (les, laminat, marmor …). Učinkovito posesajo tudi kupe dlak hišnih ljubljenčkov, ki se skrijejo v vse možne kotičke. Delo opravi hitro, tiho in brez težav. Med čiščenjem UV-C lučka sterilizira talne površine ter s tem uniči nezaželene bakterije in pršice. Nič več kihanja zaradi alergenskih delcev.

Flomo brezžični sesalniki se izkažejo tudi na razlitih tekočinah, kjer sami doziramo vodo glede na količino umazanije. Po končanem pomivanju ali sesanju se sproži samočistilna funkcija, ki poskrbi za hitro in učinkovito čiščenje krtače. Sesalnik po uporabi enostavno prislonite na stojalo, ki obenem služi kot polnilna postaja.

Pametne robote, brezžične sesalnike in pomivalce oken lahko dobite na enem mestu, in sicer na spletni strani bonajo.si. Na voljo imajo že kar nekaj modelov, ves čas pa dodajajo nove. V bližnji prihodnosti bodo dodali tudi zgoraj omenjeni robotski sesalnik Exvac 890 in pomivalec oken W120-T, pridružil pa se jim bo tudi najnovejši brezžični sesalnik tal Cordlesser V8.

Vas zanima več iz te teme?
Mamibot sesalniki Mamibot pomivalci oken

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BONAJO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BONAJO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BONAJO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več