Strojna oprema
Računalništvo, telefonija
Računalniške komponente
Poslovne rešitve
14.02.2024 07:09

Deli z drugimi:

Share

Vaš tehnološki partner za tretje tisočletje

Stikala, usmerjevalniki, dostopne točke, kabli, oprema za LAN omrežja, računalniška periferija, videonadzorni sistemi … Kje lahko dobite vse to na enem mestu, poleg tega pa še podporo strokovnjakov?
Foto: Baseus
Foto: Baseus

Tehnologija se danes razvija bliskovito – in mi moramo temu slediti. Če nam trendi uidejo, le stežka znova ujamemo korak z vsem, kar se je medtem pripetilo. Na srečo pa imamo podjetja, ki nudijo opremo in podporo, kadarkoli ugotovimo, da potrebujemo bodisi računalniško miško bodisi opremo za LAN omrežja. Njihovi strokovnjaki so tam zato, da sledijo trendom in natančno vedo, katera oprema je najbolj primerna za določene potrebe. Tech Trade Trzin je pri tem zanesljiv in zaupanja vreden partner z več kot dvajsetletno tradicijo, trajnostno usmeritvijo in trdno zavezo k odličnosti. S tem predstavlja ključnega igralca na področju tehnološke opreme in storitev v Sloveniji.

Spletna trgovina podjetja ponuja neskončen spekter izdelkov – od najsodobnejše mrežne opreme do vrhunske računalniške periferije, kar strankam omogoča enostaven in hiter dostop do potrebnih tehnoloških rešitev. Zastopanje priznanih blagovnih znamk, kot so Baseus, Digitus, Leviton, Mikrotik, Tenda, TP-Link, Ruijie Reyee in drugi, zagotavlja kakovost in zanesljivost, medtem ko lastna tehnična podpora in hitra dobava iz zaloge pričata o zavezanosti podjetja k izjemni uporabniški izkušnji.

Kakovost in celovita skrb za stranko

V podjetju Tech Trade Trzin se zavedajo, da prodaja ne pomeni samo izmenjave blaga, ampak vključuje celovito skrb za stranko. To se odraža v njihovih prodajnih, servisnih in poprodajnih storitvah. Ekipa strokovnjakov ne ponuja zgolj tehnične pomoči, ampak tudi dragoceno znanje in informacije, ki pomagajo uporabnikom pri izbiri in uporabi izdelkov.

Središče delovanja podjetja so temeljne poslovne vrednote, ki so pošteno in etično poslovanje oziroma transparentnost in odgovornost do strank in partnerjev, osredotočenost na potrebe in pričakovanja strank, učinkovitost in prilagodljivost potrebam  uporabnikov in trga, spoštovanje in dosledno uresničevanje dogovorjenega, optimalno razmerje med kakovostjo in ceno ter seveda odličnost v vsem, kar delajo ter neprestano stremenje k izboljšavam.

Mrežna oprema, računalniška periferija, videonadzorni sistemi …

Prvi, pomemben oddelek v ponudbi podjetja Tech Trade je mrežna oprema, ki obsega tako aktivno opremo (stikala, usmerjevalniki, dostopne točke) kot pasivno (inštalacijski kabli in ostala oprema za LAN omrežja). Ta oprema je ključna za vzpostavitev zanesljivih in učinkovitih mrežnih infrastruktur – tako za domače kot poslovne uporabnike.

Poleg tega podjetje ponuja široko paleto računalniške periferije, vključno s priključnimi kabli, adapterji, miškami, tipkovnicami, označevalnimi nalepkami, monitorji, testerji, tiskalniki in še več. Ta raznolikost izdelkov zagotavlja, da lahko zadovolji potrebe širokega spektra uporabnikov.

Kam se obrniti, če potrebujete videonadzorni sistem? Tudi tu bo pravi naslov Tech Trade Trzin. Ponujajo napredne videonadzorne sisteme, ki so ključni za zagotavljanje varnosti in nadzora v različnih okoljih. Poleg tega je v njihovi ponudbi tudi KVM (keyboard, video, mouse) oprema, ki omogoča učinkovito upravljanje več računalnikov z enega mesta, kar je nepogrešljivo v mnogih IT okoljih.

Priznane blagovne znamke na enem mestu

Ena od ključnih prednosti podjetja je pestra ponudba opreme priznanih proizvajalcev. Z izdelki omenjenih znamk, kot so Triton, Ruijie Reyee, Baseus, Digitus, Leviton, Mikrotik, Tenda, Ubiquiti in druge, Tech Trade Trzin zagotavlja, da so njihovi izdelki kakovostni in v skladu z najnovejšimi tehnološkimi standardi in trendi.

Tech Trade je partner, ki svojim strankam zagotavlja vsestransko podporo, od izbire prave opreme do poprodajnih storitev in tehnične podpore. Njihova zaveza k odličnosti, skupaj s širokim spektrom kakovostnih izdelkov in storitev, je dobitna kombinacija tako za posamezno stranko kot za večja podjetja.

Podjetje predstavlja zanesljiv most med kompleksnimi tehnološkimi rešitvami in končnimi uporabniki. Z jasno vizijo, vrednotami in široko ponudbo svojim strankam zagotavlja izjemno izkušnjo.

Več lahko najdete na spletni strani www.techtrade.si (P.R.)


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TechTrade Trzin
Za več informacij so vam na voljo pri TechTrade Trzin
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TechTrade Trzin? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več