TechTrade Trzin

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 99944561
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5571928
Transakcijski račun:
SI56 0208 3001 8916 530
Osnovna dejavnost:
G46.510 Trgovina na debelo z računalniškimi napravami
Ustanovitelj:
Andrej Peček, Primož Jarec

Kje lahko v Sloveniji dobite vse, kar boste potrebovali za potrebe računalništva, zabave, dela in varnosti? V Trzinu, Blatnica 8, kjer boste našli sedež podjetja TechTrade Trzin, ki upravlja z eno največjih spletnih platform za elektroniko v Sloveniji. Na njihovi spletni strani techtrade.si boste našli prenosne in namizne računalnike, strojno računalniško opremo, računalniško periferijo, omrežno in pisarniško opremo, varnostne naprave in še več.

V podjetju TechTrade Trzin poleg prodajnih storitev nudijo tudi kvalitetne servisne in poprodajne storitve, s katerimi želijo zagotoviti zadovoljstvo uporabnikov v vseh stadijih uporabe njihovih izdelkov. V podjetju se držijo načela treh T-jev – Trajnost, Tradicija in Trdnost – za katere upajo, da jih bodo obdržali na poti uspeha tudi v tretjem tisočletju.

TechTrade-Trzin

Kakovostna mrežna oprema za stabilne in visoke hitrosti

Zamislite si sodobno družbo brez interneta. Ne prikaže se vam ravno moderna slika, kajne? Dejstvo je, da praktično vsak pomemben proces, program ali arhitektura do neke mere potrebuje internetno povezavo. To posledično pomeni, da je kakovostna mrežna oprema nepogrešljiva v vsakem domu, pisarni, skladišču ali proizvodnem obratu. Podjetje TechTrade Trzin razpolaga z bogatim portfeljem bakrenih in optičnih kablov, pretvornikov, omaric, adapterjev, vtičnic, kabinetov, stikal, usmerjevalnikov in drugo.

Najbolj popolna zbirka kablov

Vsi poznamo HDMI, DisplayPort, VGA in podobne kable. To pa je le majhen delež zbirke, ki je na voljo pri TechTrade Trzin. Našli boste še podatkovne, avdio-video kable, različne pretvornike in adapterje ter napajalne kable za več vrst elektronike.

Računalništvo in vse za pisarno

Kaj vse spada pod obvezno računalniško opremo? Začne se razumljivo pri računalniku, nato sledi monitor in vsa ostala računalniška periferija, kjer so v ospredju miške in tipkovnice, brez katerih bi bilo delo na računalniku skorajda nemogoče. TechTrade Trzin obenem ponuja pestro ponudbo shranjevalnih pogonov (SSD, HDD, NAS …) in vso dodatno opremo, ki jo lahko uporabite za nadgradnjo osebnih računalnikov.

Kaj pa spada pod pisarniško opremo? Tudi ta kategorija je precej razvejana, vse od nosilcev za televizorje in monitorje, pohištva, senzorjev in vtičnic do uničevalnikov, plastifikatorjev in ostalega potrošnega materiala.

TechTrade-Trzin-1

V podjetju TechTrade Trzin boste našli vse, kar boste potrebovali za brezhibno vsakodnevno delovanje vaših računalniških in omrežnih sistemov. Oglejte si njihovo ponudbo na spletni strani www.techtrade.si, pišite jim na info@techtrade.si ali pa jih obiščite v njihovi prodajalni v Trzinu.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja TechTrade Trzin

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TechTrade Trzin? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.