Računalništvo, telefonija
09.04.2020 11:36
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Varen servis: nova storitev družbe Samsung

Varen servis zagotavlja nemoteno servisiranje naprav, tudi ko morajo uporabniki ostati doma.
Varen servis zagotavlja nemoteno servisiranje naprav, tudi ko morajo uporabniki ostati doma.

Samsung je v Sloveniji uvedel storitev Varen servis, ki zagotavlja nemoteno servisiranje naprav, tudi ko morajo uporabniki ostati doma. Samsung storitve na daljavo, zahvaljujoč usposobljenim tehnikom, zagotavljajo hitrejše popravilo televizorjev in pametnih telefonov, sistem dostave od vrat do vrat pa omogoča varno brezkontaktno prevzemanje in dostavljanje naprav. Pri vseh napravah bo izvedena tudi dezinfekcija, kar zagotavlja še dodatni nivo varnosti, tako za uporabnike kot tudi Samsung zaposlene.

Po vzpostavitvi stika s Samsung podporo za uporabnike bodo morebitne težave s Samsung televizorji ali pametnimi telefoni hitro odpravljene, ne da bi zapustili svojo dnevno sobo. Z uporabo Smart Tutor aplikacije in s privolitvijo uporabnika bo Samsung tehnik oddaljeno dostopal do naprav, si jih ogledal in nadzoroval, medtem pa lahko uporabniki vse korake v živo spremljajo na zaslonu. Uporabnikom je tako na voljo pomoč pri vsakodnevnih dejavnostih, kot je na primer optimizacija računov in nastavitev ali posodabljanje programske opreme in aplikacij.

V primeru okvare televizorja ali pametnega telefona lahko uporabniki pokličejo službo za podporo uporabnikom in naročijo prevzem Samsung naprav kar na domu. Naprave bodo po opravljanjem servisu tudi dostavljene.

Vse naprave bodo dezinficirane pred in po servisu. To bo izvedeno z naprednimi napravami, ki oddajajo UV-C svetlobo, s katero bodo naprave dezinficirane, hkrati pa jih svetloba ne bo poškodovala.

Za več informacij o varnem servisu v Sloveniji obiščite www.samsung.com/si/varen-servis ali pokličite telefonsko številko 080 697 267.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, Podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, Podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, Podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku