Računalništvo, telefonija
01.10.2020 14:40
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Telekom Slovenije in Samsung s posebno serijo mobitela za donacijo Združenju Europa Donna

Telekom Slovenije in Samsung bosta tudi letos v rožnatem oktobru, mednarodnem mesecu osveščanja o raku dojk, Slovenskemu združenju za boj proti raku dojk, Europa Donna, s prodajo posebne serije mobitelov Pink Ribbon, donirala 10.000 evrov. V letošnji akcijski ponudbi sta na voljo mobitela Samsung Galaxy Note10 Lite in Samsung Galaxy A51.
V rožnatem oktobru tudi letos Telekom Slovenije in Samsung s posebno serijo mobitela za donacijo Združenju Europa Donna
V rožnatem oktobru tudi letos Telekom Slovenije in Samsung s posebno serijo mobitela za donacijo Združenju Europa Donna

V ospredje rožnatega oktobra so v Združenju Europa Donna letos postavili pomen rednega mesečnega samopregledovanja in zgodnjega odkrivanja raka dojk, kar je zelo pomembno za uspešno in manj obremenjujoče zdravljenje, manj poznih posledic in zmanjševanje umrljivosti. »Če začutite ali zatipate kakršnokoli spremembo, kljub omejitvam, ki v zdravstvu veljajo zaradi novega koronavirusa, vztrajajte in se posvetujte s svojim izbranim zdravnikom ali ginekologom. To je resnično pomembno in ključno za uspešno zdravljenje. Za pomoč pri pravilnem samopregledovanju pa je na voljo tudi brezplačna mobilna aplikacija Breast Test,« pravi Tanja Španić, predsednica Združenja Europa Donna Slovenija.

Aplikacija »Breast Test« je učinkovit pripomoček za redno in pravilno samopregledovanje dojk. Vključuje menstrualni koledarček, možnost nastavitve opomnika za mesečni samopregled, slikovni prikaz pravilnega samopregledovanja, kronološko zapisovanje stanja in zaznanih sprememb ter beleženje telesne aktivnosti. Aplikacijo si uporabnice na svoj mobitel enostavno naložijo s spletne trgovine Google Play in App store.

Rak dojk je najpogostejša oblika raka pri ženskah, zbolijo pa lahko tudi moški. Po podatkih Registra raka za Slovenijo je v letu 2017 zbolelo 1399 žensk in 10 moških. Tega leta je za rakom dojk umrlo 433 žensk in dva moška. Za uspešno zdravljenje in zmanjševanje umrljivosti je pomembno predvsem osveščanje o zdravem načinu življenja, zgodnje odkrivanje in takojšnje učinkovito in vsaki bolnici prilagojeno zdravljenje.

Mobitela Samsung Galaxy Note10 Lite in Samsung Galaxy A51 sta v tokratni akcijski ponudbi pri Telekomu Slovenije na voljo kot Modri fon meseca. Ob vezavi za 24 mesecev je Samsung Galaxy Note10 Lite na voljo že od 14,54 evra mesečno, Samsung Galaxy A51 pa že od 9,79 evra mesečno.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku