25.05.2011 14:17
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

V 10. letih e-bančništva v BiH vključenih že 16 bank

Halcom d.d. je 08.03.2001 ustanovil hčerinsko podjetje Electronic Banking Bureau Sarajevo d.o.o., ki je v svojem EBB centru za elektronsko poslovanje na začetku vključevalo tri banke, in sicer Nova banka a.d. Banja Luka, CBS banka danes NLB Tuzlanska banka d.d. Tuzla in UPI banka danes Intesa Sanpaolo banka d.d., ki so z rešitvijo Hal E-Bank/Personal in Corporate uporabnikom nudile storitve elektronskega bančništva.
Varna uporaba mobilnih telefonov
Varna uporaba mobilnih telefonov

Od ustanovitve podjetja in njegovega EBB centra pa vse do danes se je število vključenih komercialnih bank povečalo na 16. Povečalo pa se je tudi število procesiranih plačilnih nalogov iz začetnih nekaj tisoč na več kot dva milijona letno. Ravno tako se je v tem času zavidljivo povečala paleta proizvodov.

Pred kratkim smo obeležili 10 let elektronskega bančništva v BiH. V tem času smo pridobili zaupanje kupcev in uporabnikov Halcomovega produkta Hal E-Bank, razvili visoko kakovostne rešitve in storitve za elektronsko poslovanje. Da bi zagotovili večjo prepoznavnost našega hčerinskega podjetja v Bosni in Hercegovini, smo v začetku leta spremenili ime podjetja EBB Sarajevo d.o.o. v Halcom Sarajevo d.o.o. in se hkrati preselili v nove prostore.

Kljub spremembam v zadnjem letu pa naša vizija in poslanstvo ostajata nespremenjena. Naša vizija je postati vodilna družba v regiji za zagotavljanje elektronskih bančnih storitev, ki bodo poznane po kakovosti, varnostni tehnologiji (PKI) in enostavnosti uporabe, ter imeti ugledno partnerstvo z bankami in drugimi uporabniki storitev elektronskega bančništva, ki v celoti izpolnjujejo njihove zahteve glede kakovosti. Naše poslanstvo je zagotavljati zanesljivo in varno visoko kakovostno storitev v skladu z zahtevami kupcev in končnih uporabnikov ter graditi poslovne odnose s spoštovanjem in medsebojnim zaupanjem.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HALCOM d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri HALCOM d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HALCOM d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku