Dodatki za računalnike
12.07.2022 14:08
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

USB ključek s kar 1 TB prostora in vmesnikom USB 3.2 Gen 2

• Napreden vmesnik USB 3.2 Gen 2 Type-A USB
• Visoke hitrosti prenosa podatkov, visoke zmogljivosti hrambe
Foto: Kingston
Foto: Kingston

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica podjetja Kingston Technology Company, Inc., vodilnega svetovnega proizvajalca pomnilniških izdelkov in tehnoloških rešitev, je danes predstavila ključek DataTraveler® Max Type-A. Nov član družine DataTraveler® Max, premore vmesnik USB Type-C®1 nove generacije za izjemno visoke zmogljivosti prenosa podatkov preko vmesnika najnovejšega standarda USB 3.2 Gen 2.

Ključek DataTraveler Max (DT Max) prinaša rekordne hitrosti prenosa podatkov do 1.000 MB/s pri branju in do 900 MB/s pri zapisovanju podatkov2, s čimer je eden najhitrejših USB-ključkov na trgu in prvi svoje vrste. DT Max odlikujeta izjemna priročnost in prenosljivost. Ključek DT Max Type-A je opremljen s priključkom Type-A in je črne barve, medtem ko ima izvirni DT Max ključek vmesnik Type-C. Edinstveno rebrasto ohišje ščiti konektor, ko ta ni v uporabi, in ga je enostavno premakniti z enim gibom. Brezhibno prenašajte in shranjujte velike digitalne datoteke, kot so fotografije visoke ločljivosti, videoposnetki ločljivosti 4K/8K, glasba in druge, z največjimi hitrostmi in visoko zmogljivostjo hrambe do 1 TB3. Dodatka v obliki zanke za ključe in LED-indikatorja stanja naredita ključek idealen za uporabnike, ki potrebujejo shranjevanje na poti.

“USB-ključki iz družine DT Max Series ponujajo vodilne zmogljivosti in hitrosti prenosa podatkov v industriji ter uporabnikom omogočajo uresničevanje še tako visokih zahtev – zdaj so na voljo s priključkoma Type-C in Type-A,” je dejal Tiago Gomes, vodja oddelka bliskovnih pomnilnikov v podjetju Kingston, in dodal: “Predstavitev različice Type-A serije DT Max, ki postavlja hitrostne rekorde, dviguje lestvico v svetu USB-ključkov in daje Kingstonu popolnejšo linijo visoko zmogljivih rešitev v kategoriji pomnilnikov USB.”

Ključek DataTraveler Max je na voljo z zmogljivostmi od 256 GB do 1 TB in je podprt z omejeno petletno garancijo in brezplačno tehnično podporo.

Za več informacij obiščite kingston.com.


1 USB Type-C® in USB-C® sta registerirani blagovni znamki USB Implementers Forum.

2 Hitrost se lahko razlikuje glede na strojno opremo, programsko opremo in uporabo v napravi gostiteljici.

3 Nekaj od navedene zmogljivosti na bliskovni pomnilniški napravi se uporablja za formatiranje in druge funkcije in zato ni na voljo za shranjevanje podatkov. Kot taka je dejanska razpoložljiva zmogljivost za shranjevanje podatkov manjša od tiste, ki je navedena na izdelkih. Za več informacij obiščite Kingstonov Flash Memory Guide.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
USB ključi

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Kingston Technology
Za več informacij so vam na voljo pri Kingston Technology
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Kingston Technology? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več

MintPOS, programska oprema, d.o.o.

Pot za Brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 81
Uspešna maloprodajna podjetja dnevno opravijo številne transakcije, včasih tudi na tisoče. Za obvladovanje takšnega obsega se morajo podjetja opremiti z orodji, tako strojnimi ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več