Telefoni
11.12.2014 15:28

Deli z drugimi:

Share

United Airlines bo svoja letala opremilo s kar 23.000 mobilniki iPhone 6 Plus!

Potniki letalske družbe United Airlines bo kmalu lahko brezplačno uporabljali pametni mobilni telefon iPhone 6 Plus!
Potniki letalske družbe United Airlines bo kmalu lahko brezplačno uporabljali pametni mobilni telefon iPhone 6 Plus!

Podjetje Apple je pred kratkim razkrilo, da je njihov novi mobilnik iPhone 6 najboljši izdelek v zgodovini podjetja in da je povpraševanje po njem presenetilo celo njih samih. Čeprav sta pametna mobilna telefona iPhone 6 in iPhone 6 Plus na voljo že dalj časa, številni uporabniki morajo namreč nanju še vedno čakati tudi po nekaj mesecev (bit.ly/iPhone6-prod). Zaradi njihove izjemne priljubljenosti pa ne preseneča, da se je za njih odločila celo ena izmed vodilnih letalskih družb United Airlines.

Vodilni vodilne ameriške letalske družbe United Airlines so namreč s podjetjem Apple podpisali pogodbo, na podlagi katere bo slednje njihova letala opremilo s kar 23 tisočimi pametnimi mobilnimi telefoni iPhone 6 Plus. Te naprave bodo sprva potnikom na voljo za opravljanje transakcij na letalih ter za dostop do elektronske pošte United, njihove spletne strani ter do navodil za varnost in politiko poslovanja podjetja. Prvi pametni mobilni telefoni iPhone 6 Plus bodo potnikom na voljo v drugi četrtini naslednjega leta, in sicer povsem brezplačno za celotno trajanje leta.

Nekoliko kasneje pa bodo potniki z uporabo pametnega mobilnega telefona iPhone 6 lahko odstopali še do bogate palete preostali storitev, kot so na primer podatki o napakah na letalu in predviden čas njihove odprave. Pri tem velja še omeniti, da bo letalska družba United Airlines njihovim pilotom kmalu zagotovila tablične računalnike iPad, na katerih bodo prednaložena navodila za upravljanje z letalom.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku