Slika, tv, avdio
Hi-fi sistemi
Življenjski slog
25.01.2024 13:40
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zvočna letev Ultimea Nova S40: dvig vašega avdio doživetja za dobrih 80 €

Zvočna letev (soundbar) z nizkotoncem (subwoofer) Ultimea Nova S40 izstopa kot eleganten in zmogljiv dodatek k vašemu televizorju.
Ultimea Nova S40. Foto: Tomtop
Ultimea Nova S40. Foto: Tomtop

Soundbar Ultimea Nova S40 je zasnovan tako, da se brezhibno zlije z vašim bivalnim prostorom, avdio doživetje pa bo ponesel na višjo raven.

Ključ do zmogljivosti naprave Ultimea Nova S40 leži v njeni kompaktni zasnovi z dvema 2,25-palčnima gonilnikoma – ne zavzemata veliko prostora, vseeno pa proizvajata jasen in čist zvok, ki vaše gledanje TV-ja spremeni v pristno kinematografsko doživetje.

Dodaten nizkotonec

K krepitvi zvočne moči zvočne letve prispeva še dodaten 7,2-litrski nizkotonec, opremljen z membrano, ki doseže impresivno amplitudo 15 mm. Proizvede močan bas, ki odmeva po vaši sobi, obogaten z ekskluzivno tehnologijo BassMAX. Kombinacija zvočne letve in nizkotonca bo v vaš dom prinesla glasnejšo, predvsem pa globljo in bogatejšo avdio izkušnjo.

Ultimea Nova S40 pa ni naprava, ki bi bila omejena le na dnevno sobo. Njena tanka in elegantna zasnova je primerna tudi za vaš osebni računalnik in lahko na primer močno izboljša vaše igralno okolje. Izboljšani “game” način vas skupaj s subwooferjem potopi v jedro igre in ponuja popolnoma novo izkušnjo.

Različni načini za različne namene

Preklopite lahko na “Movie” način in se pripravite na šokantne zvočne učinke, ki izboljšajo vaše doživetje gledanja filmov. Vklopite “Music” način in kakovost zvoka postane bolj nežna. Ultimea Nova S40 je vedno zmagovalka.

S svojo vsestranskostjo se zvočna letev Ultimea Nova S40 brez težav prilagodi vsakemu prostoru. Konfiguracija zvočnikov, ki se ponaša s skupno tremi zvočniki, vključno s 2 x 1,2-palčnima ultra tankima zvočnikoma in 5,25-palčnim subwooferjem, zagotavlja izjemen zvočni izhod. Priložen daljinski upravljalnik, ki deluje na infrardečem signalu, dodaja plast udobja k prilagajanju vašega zvoka.

Zdaj za dobrih 80 €

Poleg tega Ultimea Nova S40 zagotavlja prilagodljivost z načini poslušanja, ki vam omogočajo izbiro med načini Movie, Music in Game glede na vaše želje. Frekvenčni razpon od 50 Hz do 18 kHz zagotavlja, da je zajeta vsaka podrobnost zvoka.

Ultimea Nova S40 je zdaj pri spletnem trgovcu Tomtop NA TEJ POVEZAVI na voljo za 83,99 €. Ker vam paket pošljejo iz evropskega skladišča v Nemčiji, vam ne bodo zaračunali dodatnih dajatev, poleg tega pa je tudi poštnina brezplačna.


Obvestilo Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.
Vas zanima več iz te teme?
Soundbar zvočniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več