Triki in nasveti
16.03.2016 11:12
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ultimativni nahrbtnik za vse

Nahrbtnik Lifepack
Nahrbtnik Lifepack

Nahrbtnik Lifepack je edinstvena zadeva, ki jo potrebujete vsak dan, ne glede na to, ali greste v šolo, službo ali potujete po svetu. Trenutno je še na priljubljenem portalu Kickstarter, kjer zahtevajo 20.000 dolarjev, od tega so v času pisanja tega članka zbrali že prek 130.000 dolarjev, tako da bo projektu verjetno uspelo.

Nahrbtnik Lifepack vsebuje solarni polnilnik z baterijo, dva različna kapacitivna prostora, za službo in zabavo, in tudi priročno ključavnico na poteg, da lahko svoj nahrbtnik zaklenete ob praktično karkoli. Priložen je tudi prenosni zvočnik Bluetooth in odpirač za odpiranje steklenic. Ima štiri skrite predalčke in je seveda vodoodporen. Ker so zbrali že dovolj sredstev, bodo dodali polnilni kabel (kabel z »lightning« priključkom in priključkom microUSB) ter poseben predal, ki blokira signal RFID in lahko prepreči zlorabe. Sam nahrbtnik je tudi odporen proti padcem (z vgrajeno blazino), tako da bo vaš prenosnik ostal cel.

Cena, ki jo zahtevajo, je okrog 120 evrov (125 dolarjev) za najhitrejše, imajo pa tudi posebno ponudbo, če ste študent ali dijak, rojen po letu 1993. Cena pošiljanja v Slovenijo znaša preračunanih 20 evrov. Na voljo bo predvidoma oktobra letos, če izključimo morebitne zaplete.

Nahrbtnik si lahko ogledate na povezavi bitly.com/RN-Lifepack.


Prijavi napako v članku