Računalništvo, telefonija
13.04.2019 10:46

Deli z drugimi:

Share

Ulefone Power 3L: Izjemna avtonomija in odlične fotografije v enem!

Za novi Ulefone Power 3L je treba odšteti zgolj okoli preračunanih 100 evrov.
Za novi Ulefone Power 3L je treba odšteti zgolj okoli preračunanih 100 evrov.

Kitajski proizvajalci pametnih mobilnih telefonov nas dan za dnem navdušujejo z novimi izdelki, ki še vedno nudijo odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Med njimi seveda najdemo tudi podjetje Ulefone, ki je pred kratkim pričelo s prodajo novega pametnega mobilnega telefona družine Power. Tu gre za model Ulefone Power 3L, ki poleg nizke maloprodajne cene (zgolj okoli 100 evrov) in dovolj zmogljive strojne opreme, preseneča tudi na račun zelo zmogljive vgrajene baterije.

Inženirji so pametni mobilni telefon Ulefone Power 3L opremili z baterijo kapacitete kar 6.350 milimamper ur, ki bo brez težav zagotavljala dovolj avtonomije delovanja tudi najzahtevnejšim uporabnikom. Novost pričakovano podpira hitro polnjenje, kar pomeni, da bomo napravo napolnili enako hitro kot povsem običajni pametni mobilni telefon, le da nam bo ta deloval precej dlje. Zmogljiva baterija bo prišla v poštev tudi zaradi kar 15,2-centimetrskega oziroma 6,0-palčnega zaslona visoke ločljivosti, ki se odlično znajde tudi pri predvajanju filmov in igranju iger.

Strojna oprema pametnega mobilnega telefona Ulefone Power 3L obsega še zmogljiv procesor MediaTek MT6739, medtem ko so bili inženirji pri sistemskem in vgrajenem pomnilniku nekoliko varčni, saj sta tu na voljo le dva gigabajta sistemskega pomnilnika in 16 gigabajtov vgrajenega prostora. Za zajem fotografij je bilo poskrbljeno z digitalnima fotoaparatoma ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in pet milijonov slikovnih točk, enako ločljivost pa ponuja tudi spletna kamera.

Pametni mobilni telefon Ulefone Power 3L med drugim ponuja še hiter in zanesljiv odklep s prepoznavo obraza in možnost hitrega branja prstnih odtisov, medtem ko je na vgrajenem pomnilniku nameščen mobilni operacijski sistem Android 8.1 Oreo z nekoliko prirejenim grafičnim vmesnikom. Novost je naprodaj na vseh večjih kitajskih spletnih prodajalnah, kar pomeni, da ga lahko naročimo tudi v Slovenijo. Kmalu pa bo novost mogoče kupiti tudi neposredno na evropskem trgu.


Prijavi napako v članku