Telefonija
16.05.2005 18:33

Deli z drugimi:

Share

Ugodnost za gluhe in naglušne

Si.mobil – Vodafone je svojo ponudbo prilagodil željam in potrebam gluhih in naglušnih uporabnikov v Sloveniji. Posebej za njih bo od jutri dalje na voljo naročniški paket Smart I s 75 odstotkov nižjo ceno sporočila SMS, to je 5 SIT za vsako poslano sporočilo. Družinski člani slušno prizadetih lahko izkoristijo ugodnost storitve Partner Bonus in si tako vsi skupaj do 30 odstotkov znižajo mesečno naročnino. Tem uporabnikom bodo na voljo vsi telefoni v ponudbi Si.mobil – Vodafone; še posebej primeren za njihov pisni način komunikacije je Nokia 6822, ki z razložljivo tipkovnico omogoča preprosto pisanje SMS-ov in elektronske pošte, in je na voljo po izjemno ugodni ceni 35.000 SIT.

Prilagojeni naročniški paket je na voljo le slušno prizadetim uporabnikom, ki bodo svojo identiteto dokazovali z izkaznico, izdano na podlagi Zakona o uporabi slovenskega znakovnega jezika, ali s člansko izkaznico enega od društev gluhih in naglušnih Slovenije. Naročniško razmerje s posebno ugodnostjo bodo lahko sklenili v katerem koli od prodajnih centrov Si.mobil – Vodafone.

Vsem novim uporabnikom, ki bodo do konca meseca maja sklenili naročniško razmerje za 24 mesecev in si kupili nov mobilni telefon, bo Si.mobil – Vodafone podaril še šest mesecev brezplačne mesečne naročnine.

Si.mobil – Vodafone s prilagojenim naročniškim paketom želi pomagati slušno prizadetim pri premagovanju pogovornih ovir in jim zato omogoča ugodnejšo in udobnejšo pisno mobilno komunikacijo prek sporočil SMS ali elektronske pošte.


Prijavi napako v članku