Računalništvo, telefonija
25.08.2019 07:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ugoden komplet za nadzor stanovanja, pisarne, vikenda, lokala …

Zmogljiv video nadzorni sistem visoke kakovosti po super ceni.
Zmogljiv video nadzorni sistem visoke kakovosti po super ceni.

Iščete zmogljiv video nadzorni sistem visoke kakovosti po kar najboljši ceni? Če je odgovor pritrdilen, je kot nalašč za vas Wi-Fi nadzorni komplet, pri katerem bodo skrbi zaradi kablov odveč.

S kompletom 4 kamer, ki vsebuje že vgrajen snemalnik in 1TB prostora na disku bo vse skupaj še lažje.

Hitro, enostavno in učinkovito

V 4-kanalnem brezžičnem video nadzornem kompletu IK-4142B-MH/W HiLook poleg 4 Wi-Fi kamer in NVR snemalnika dobite še HDMI kabel, UTP kabel, miško, pribor za montažo, napajalnike in navodila. Vgradnja je izredno hitra in enostavna, prav tako zagon samega sistema preko aplikacije HiLook. Kamere najprej vgradite, nato vklopite tako NVR kot kamere, sistem pa se samodejno združi v napajanje. Omenjeni komplet je zdaj na voljo po super promocijski ceni 413,58 evra, in sicer do razprodaje zalog.

HiLook komplet enega najboljših proizvajalcev tovrstne opreme je kot nalašč za hiše, stanovanja, pisarne, poslovne prostore, restavracije in lokale, trgovine, vikende, kmetije. Skratka, namestite ga lahko povsod, kjer bi radi vedeli, kaj se dogaja, ko vas ni.

Enostavno upravljanje preko aplikacije

Vsaka izmed štirih mini bullet IP Wi-Fi kamer snema HD video in ima vidni kot H114,5 stopinj, V62 stopinj in D135,5 stopinj ter IR doseg do 30 metrov. Snema v najvišji ločljivosti 1920 x 1080 in 25 sličic na sekundo. Kamere so tudi vodoodporne po standardu IP66, kar pomeni popolno zaščito pred prahom in zaščito pred nizkotlačnimi curki vode, vstopna količina vode pa je omejena.

Za spremljanje kamer kadarkoli in kjerkoli je, kot smo že omenili, na voljo brezplačna aplikacija za mobilne naprave HiLook s sistemom Android in Apple iOS. Kot se za tovrstne kamere spodobi, ima tudi funkcijo zaznavanja dogodka, kot sta na primer zaznavanje gibanja. prekinjena povezava in podobno.

Če ne potrebujete celotnega kompleta, lahko pri podjetju TECHTRADE naročite na primer samo dve ali eno kamero.

Prav tako lahko pri njih naročite 8-kanalni snemalnik, če imate potrebo po več kamerah.

Ob naročilu nad 60 evrov v spletni trgovini podjetja TECHTRADE vam naročeno dostavijo brezplačno.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več