Telefoni
23.07.2013 07:25

Deli z drugimi:

Share

Tržno zanimiva Nokia Lumia 625 le še vprašanje časa?

Podjetje Nokia naj bi še pred koncem poletja ponudilo v prodajo novega člana družine Lumia, ki naj bi ponujal odlično razmerje med zmogljivostjo in maloprodajno ceno. Novost s tržno oznako Lumia 625 naj bi bila kot nalašč celo za nekoliko zahtevnejše uporabnike.
Pametni mobilni telefon Lumia 625 naj bi bil nova prodajna uspešnica podjetja Nokia!
Pametni mobilni telefon Lumia 625 naj bi bil nova prodajna uspešnica podjetja Nokia!

Zanesenjaki spletne strani Evleaks so pred kratkim razkrili novega člana družine pametnih mobilnih telefonov Nokia Lumia, ki naj bi ponujal odlično razmerje med zmogljivostjo in maloprodajno ceno ter naj bi bil kot nalašč tudi za nekoliko zahtevnejše uporabnike. Mobilnik Nokia Lumia 625 bo namreč temeljil na osnovi zaslona IPS s 4,7-palčno (11,9-centimetrsko) diagonalo, ločljivostjo 800 x 480 slikovnih točk in zaščitnim steklom Gorilla Glass 2 ter 2-jedrnega procesorja Snapdragon S4 frekvence 1,2 gigahercev. Za shranjevanje vmesnih izračunov bo na voljo sistemski pomnilnik kapacitete 512 megabajtov, medtem ko bo zadostno avtonomijo delovanja zagotovila baterija kapacitete 2.000 miliamper ur.

Pametni mobilni telefon Nokia Lumia 625 se bo odlično znašel tudi v vlogi digitalnega fotoaparata in kamkorderja, saj bo opremljen s tipalom ločljivosti pet milijonov točk z možnostjo zajemanja videoposnetkov v visoki ločljivosti (do formata 1.080p). Strojna oprema novinca naj bi obsegala še spletno kamero ločljivosti CGA, brezžično povezavo Bluetooth 4.0 LE ter modem za povezovanje v hitra mobilna omrežja 4G/LTE. Na njem bo seveda nameščen mobilni operacijski sistem Windows Phone 8.

Zanesenjaki spletne strani Evleaks zatrjujejo, da naj bi podjetje Nokia tržno zelo zanimivi pametni mobilni telefon Lumia 625 ponudilo v prodajo še pred koncem poletja. O njegovi maloprodajni ceni in dobavljivosti pa je vsaj zaenkrat seveda še prezgodaj govoriti.

Vas zanima več iz te teme?
Nokia telefoni

Prijavi napako v članku