Računalništvo, telefonija
07.09.2017 17:30

Deli z drugimi:

Share

Tru Components – vaš partner za komponente

Tru Components - vaš partner za komponente
Tru Components - vaš partner za komponente

Veliki projekti se začnejo z malim. Kot ideja. V eni glavi. Ali v več glavah ene ekipe. Sedaj je čas, da uresničite svoje ideje. Skupaj z nami.

Pri podjetju Conrad Electronic te dni odpiramo vrata novi lastni blagovni znamki TRU COMPONENTS, z obsežno ponudbo aktivnih in pasivnih komponent, elektromehanskih komponent ter kablov in vodnikov.

Pri tem smo si zadali visok cilj: sodelovanje z najboljšimi proizvajalci z vsega sveta, da vam lahko ponudimo vrhunsko kakovost za najvišje zahteve. To lahko seveda trdi vsak. Vendar pa vam mi lahko to ponudimo črno na belem! Izdelke nabavljamo v skladu s standardom FBDi (Fachverband Bauelemente Distribution e. V.) in jih distribuiramo s certificirano elektrostatično zaščito.

TRU COMPONENTS – Partner za poslovne stranke

Naše izdelke dobavljamo inženirjem, raziskovalcem in razvijalcem, podjetnikom in grosistom. Tako dobro vemo, kaj potrebujejo profesionalci, in našo ponudbo natančno prilagajamo njihovim zahtevam.

Nudimo inovativne izdelke, ki so vedno v skladu z najnovejšimi standardi in tehničnimi zahtevami, od posameznega kosa do poskusne serije, od posebnega najmanjšega dela, pa vse do celovite rešitve.

Zanimamo se za vaše ideje in vas pošteno, zanesljivo in konstruktivno podpiramo.

Ponudimo vam lahko jasno profilirano ponudbo komponent, izdelkov, ki jih potrebujete za profesionalno uporabo: od enostavnega upora ali kabla pa vse do optoelektronske komponente. Med naše stranke sodijo inženirske pisarne ali elektrodistributerji pa tudi fakultete in uveljavljena podjetja iz področja avtomobilske, medicinske ali informacijske tehnologije.

Poleg široke ponudbe nudimo tudi kakovostno lokalno svetovanje iz oči v oči. Za to skrbijo ustrezno izobraženi sodelavci naše tehnične svetovalne službe. S svojim strokovnim znanjem vas bodo podpirali pri iskanju izdelkov, ki so optimalno primerni za vaše zahteve.

Pri tem vam bomo svetovali pošteno, iskreno in konstruktivno. Nenazadnje želimo, da svoj projekt uresničite na karseda hiter in enostaven način.

Naredite več iz svojih idej. Kliknite tu za več informacij!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku