Računalništvo, telefonija
13.02.2015 14:42

Deli z drugimi:

Share

Trpežen Nikon z menijem za otroke in z menijem za odrasle

Nikon Coolpix S33 je preprost za uporabo, primeren za vso družino in dovolj trpežen, da preživi tudi grobo ravnanje in druge izzive na najbolj pustolovskih dogodivščinah. Z njim lahko plavate in se potapljate do globine 10 metrov, brez posledic prenese grobe udarce in padce z višine do 1,5 metra. Ne škodita mu niti prah in mraz vse do -10 stopinj Celzija.
Nikon Coolpix S33
Nikon Coolpix S33

Če želite s S33 fotografirati ali posneti dogajanje pod vodo, lahko to pri uporabi funkcije za samodejno uokvirjanje obrazov pod vodo storite, brez da bi se vam bilo treba potopiti pod vodo. Fotoaparat ima vgrajen ločen meni za odrasle in za otroke, tako da ga lahko uporabljajo vsi družinski člani. S scenskimi načini delovanja lahko določite najboljše nastavitve okoliščine fotografiranja, vgrajeni sistem samodejnega ostrenja z iskanjem cilja pa bo hitro in natančno zaznal lokacijo motiva. Objektiv s 3-kratnim optičnim zoomom je razširljiv na 6-kratni Dynamic Fine Zoom, slikovno tipalo CMOS z ločljivostjo 13 milijonov slikovnih točk pa bo navdušil z jasnimi fotografijami s kontrastnimi podrobnostmi.

Fotoaparat S33 je oblikovan tako, da ga lahko tudi najmlajši fotografi trdno primejo in posnamejo svoje prve fotografije ali video posnetke v polni ločljivosti HD (1080/30p), poleg tega pa funkcija za preprečevanje neželenega brisanja prepreči, da bi fotografije nenamerno izbrisali.

Nikon Coolpix S33 bo na voljo v beli, modri, rožnati in rumeni barvi od 5. marca po priporočeni ceni 129 evrov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

"Bohinjsko drevo" po natanko desetih letih spet v soju (fotografskih) žarometov

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku