Računalništvo, telefonija
05.03.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Eden boljših poceni 3D tiskalnikov

3D tiskalnik Anet A8 DIY i3 z novo funkcijo samodejnega uravnavanja.
3D tiskalnik Anet A8 DIY i3 z novo funkcijo samodejnega uravnavanja.

Tridimenzionalni tiskalniki so tudi med domačimi uporabniki vse bolj priljubljeni, saj na osnovi računalniškega modela omogočajo enostavno in hitro izdelavo izdelka. 3D tiskalniki navadno niso ravno poceni, a zdaj si lahko za zmerno ceno privoščite svojega. Če torej za 3D tiskalnik niste pripravljeni odšteti veliko denarja, lahko v spletni trgovini TomTop najdete takšnega, ki za malo denarja ponuja veliko.

Gre za 3D tiskalnik Anet A8 DIY i3 z novo funkcijo samodejnega uravnavanja, za katerega bomo na spletni povezavi https://www.tomtop.com/p-os0456eu.html?Warehouse=DE&aid=SL odšteli zgolj 114,26 evra. Poleg boste v posebni ponudbi prejeli še 10 metrov filamenta in pomnilniško kartico kapacitete 8 gigabajtov. Tridimenzionalni tiskalnik Anet A8 je uporaben, visokokakovosten in zmogljiv. LCD zaslon z vmesnikom v angleščini in pet tipk za enostavno upravljanje skrbijo, da bo uporabniška izkušnja odlična. Nudi tudi podporo za SD kartico in off-line tiskanje. Odličen je za tiskanje igrač, učnih pripomočkov in za spodbujanje ustvarjalnosti in navdiha uporabnikov ter uresničevanje idej.

Še ena zanimivost: tiskalnik moramo pred uporabo sestaviti sami. Podpira bogato paleto materialov, tiskalna plošča pa meri 220x220x240 milimetrov. Tiskalnik lahko priključimo na prenosne in namizne računalnike, ki imajo nameščen operacijski sistem Windows, MacOS ali Linux.

Velja še omeniti, da bomo 3D tiskalnik prejeli iz evropskega skladišča, kar pomeni, da zanj ne bomo plačali carinskih in drugih dajatev.

Oglejte si še ostalo ponudbo izdelkov strani TomTop iz evropskega skladišča, ki je stacionirano v Nemčiji. Povezava: https://deal.tomtop.com/activity/NewYearNewEquipment_en.html?aid=SL.


Prijavi napako v članku