Računalništvo, telefonija
01.02.2018 11:20
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

To so radiatorji prihodnosti!

To so radiatorji prihodnosti!
To so radiatorji prihodnosti!

Pozabite na stare, nerodne in grde radiatorje. Nordijci so razvili novo generacijo stenskih in samostoječih radiatorjev pod blagovno znamko MILL. Prodajajo pa se tudi že pri nas!

MILL radiatorji nove generacije nimajo le ličnega izgleda temveč se ponašajo tudi z najnovejšimi tehnologijami kot je WIFI, preko katerega boste vaše radiatorje lahko upravljali kar na daljavo. Tako se boste vrnili v topel dom in hkrati še prihranili pri stroških gretja.

Glede na namembnost je na voljo več različnih serij radiatorjev in sicer najbolj popularni so stenski radiatorji, ki imajo prednjo stranico stekleno. Resnično lepo se podajo v prostor k ostalim elementom. Imajo tudi dnevni in nočni program, ki regulira delovanje prav v vsakem delu dneva. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami.

Za vse pristaše klasičnih samostoječih radiatorjev je MILL preoblikoval in nadgradil tudi te. V naslednji sezoni bodo na voljo tudi z WIFI modulom. Vsi tovrstni radiatorji se ponašajo z novo tehnologijo “Heat Boost“, ki omogoča kar do 30% hitrejše ogrevanje prostora od običajnih radiatorjev. Veljajo za praktično neslišne, ne izsušujejo zraka in ne povzročajo prahu.

Za hitro segrevanje manjših prostorov kot so garaža ali podobno pa so na voljo tudi MILL kaloriferji.

Že na voljo pri vseh večjih spletnih trgovcih:

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku