Aplikacije in dodatni programi
03.11.2020 12:00
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Testirajte Telekomovo omrežje neomejeno brez porabe prenosa podatkov

Če ste napredni uporabnik pametnih telefonov se vsekakor zavedate, koliko vam pomeni hitra in zanesljiva internetna povezava. Tega se zavedajo tudi pri Telekomu Slovenije, zato so sedaj ponudili uporabnikom možnost neomejenega testiranja hitrosti brez porabe prenosa podatkov.
Testirajte Telekomovo omrežje neomejeno brez porabe prenosa podatkov
Testirajte Telekomovo omrežje neomejeno brez porabe prenosa podatkov

Vse, kar morate storiti je, da si na vašo napravo namestite aplikacijo Speedtest ali AKOS Test Net, ter da se prepričate, da vaš telefon uporablja dostopno točko oziroma APN z imenom “internet” (brez narekovajev).

Pomembno je tudi, da v aplikaciji Speedtest izberete strežnik Telekoma Slovenije, ki vam je najbližji, oziroma v aplikaciji AKOS Test Net izberete strežnik AKOS-SERVER 3, Ljubljana ali AKOS-SERVER 4, Ljubljana.

Vse to je izredno pomembno, če ne želite, da se podatki, porabljeni pri testiranju, štejejo v vašo mesečno zakupljeno količino prenosa podatkov. Vsak test lahko namreč porabi okrog 200 MB prenosa podatkov.

Torej, če ste vse to naredili, lahko sedaj neomejeno testirate kakovost mobilnega omrežja Telekoma Slovenije kjerkoli in kadarkoli (brezplačno neomejeno testiranje velja samo, ko ste povezani na omrežje Telekoma Slovenije v Sloveniji).

Več -> https://www.telekom.si/prvo-omrezje/preveri-najhitrejse-omrezje

Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije

Prijavi napako v članku